Švédsko si půjčuje 10 milionů korun každou hodinu na muslimské

přistěhovalce. Pochopitelně švédských korun. A podle všeho chtějí jich brát stále více. Švédská ministryně Magdalena Andersson prohlásila že švédské finance jsou na tom špatně, ale jede se dál. Hlavní věc je dostat co nejvíce muslimů do Evropy.

Na jedné straně se tvrdí že Evropa vymírá a přistěhovalce potřebuje. Dobře. Ale proč teda se musí takové Švédsko, vyspělá země, bohatá a vzdělaná, zadlužovat proto že bezmyšlenkovitě přijímá lidi o kterých můžeme úspěšně pochybovat že se budou integrovat, nebo dokonce ctít naše zvyky. Kdyby je opravdu potřebovali, nemuseli by se kvůli nim zadlužovat.

Mnoho se také tvrdí že je jich málo, že se nic neděje, ale už tohle švédské zadlužování se, problémy s rostoucí kriminalitou těchto  přistěhovalců, jejich otevřená nechuť k integraci mluví o opaku. A nechápu proč chtějí tento problém dostat do fáze kdy už jich bude hodně, a těžko se pak řekne že se nic neděje.

Není to jako když si Američané navezli černochy na plantáže, Švédsko je malá země, a na práci je nepotřebují, Švédů je také o trochu méně než Čechů, tam se to tak neztratí, nesplynou, jsou jiného náboženství, na křesťanství se nedávají, jako to dělali američtí otroci. Ve Švédsku jsou to svobodní občané, mají svojí pevnou víru v morální převahu Islámu, a nikdo jim toto přesvědčení nerozmlouvá. Naopak.

Není to jen Švédsko. Do Itálie a Španělska proudí davy muslimů z Afriky, a to i z míst kde válka není. Itálie a Španělsko už na to nemají, a tak EU to částečně financuje, jenže už se neví kam s nimi. Evropa jim podle svých norem neřekne - dámy a pánové, dělejte jak můžete, najděte si nějaké zaměstnání nebo jděte žebrat. To v Evropě nejde. Tak se budou tito lidé nadále hrnout, protože i přes všechno strádání je jim lépe než doma. Zatím to ještě nepřerostlo v žádnou krizi, otázka je jak dlouho to tak vydrží.

 

Autor: Milan Zavala | neděle 19.10.2014 2:30 | karma článku: 34,49 | přečteno: 1880x