Strážci správného smýšlení a bojovníci za lepší multikulturní zítřky

Jak v Česku tak jinde jsou ze stejného těsta. Tak střeží to jediné správné myšlení a hlídají aby nikdo nebyl islamofob, homofob, a jiný -fob až se z nich stávají zrůdy přesně takové jako ty od kterých nás chtějí chránit.

Zrovna probíhá taková malá aférka v Británii, nic moc, ale ilustruje příkladně to co se na společnost valí ze všech stran. Pravda, nic nového, kdo káže vodu většinou chlastá víno. Studentská funkcionářka Bahar Mustafa, z britské university Goldsmiths v Londýně, vedoucí představená která má na starosti boj za rozmanitost a spravedlivé životní podmínky, ukázala v celé nahotě takové dobrosráčství. 

To že její hashtag #killallwhitemen (zabijte všechny bílé muže) je jen srandička, to nic. Že se o běloších vyjádřila coby o white trash, neboli o bílé spodině, to ještě ujde. I když od funkcionářky která bojuje proti fobiím a je háklivá na různé komentáře od rasistů by se to neočekávalo. Nejdříve dožrala své četné spolubojovníky, když zorganizovala akci a pozvala pouze ženy, lidi rozpolceného pohlaví neboli non-binary, a různé minority, běloši ostrouhali, ať se prý tam ani neukážou. Ale ať nezoufají, že už pro ně něco najde. Nejde o rasismus, ženy a minority nemůžou být rasisté když - prý - z toho nic nemají.

To už ale sluníčkáře dožralo, a i když možná stydící-se za svoje bělošství, přece jenom si mysleli že už tuto vinu vykoupili svojí účastí na přípravě funusu své rasy. Omyl. Tak nyní požadují aby odstoupila. Musí se ale sehnat hlasy aby jí k tomu donutili. Žádné strachy, jen dostuduje a bude dělat funkcionářku jinde. Prostě bojovníce jako v Česku Šabatová a jiní.

Jak jsou si tito bojovníci všude na světě podobní! Za mého mládí to byli komunisté různého zabarveni, prosovětští, pročínšntí, jen když proti hnusnému Západu od kterého brali ale od komunistického ráje který zbožňovali se drželi v uctivé vzdálenosti. 

Dnes už komunisté nejsou to co kdysi, tak se vezme s povděkem cokoliv je proti Západu, ať už je to Islám nebo něco co by mohlo naší společnost rozbít. Takoví gayové, nic proti, mě je to u šosu jak si kdo užívá v posteli, ale různí dobrosráči je využívají ke svému boji proti té větvi na které i oni velmi pohodlně sedí. Většina gayů sice s tímto "bojem" moc nesouhlasí, jim stačí když jim do jejich způsobu života zákon nekafrá, a myslím si že nejsou zrovna odvázaní ze zneužívání jejich sexualní orientace.

Ale neziskovky rostou jako houby po dešti, berou s povděkem všechno, začleňování těch co se začlenit nechtějí, a tudíž se nezačlení, za ochranu přistěhovalců i když to nemusí být utečenci před jistou  smrtí, ale bojovníci za svoji pravdu která musí platit všude, bojují proti změnám počasí, nebo proti nerovnosti, i když oni jsou ti nejrovnější a my ti blbci kteří to nechápou. 

Autor: Milan Zavala | středa 20.5.2015 3:28 | karma článku: 37,13 | přečteno: 1389x