Snaha o vytvoření Nového Evropana - a zase z Německa

Ten starý Evropan už je moc neposlušný, chtěl by žít po svém, na oficialní ideály už zase kašle, a nectí Stát jakožto Otce a Matku. Dokonce někdy má ještě nějaké tradice, evropské, nevyhovující, a tak je třeba změnit lid

A hlavně - je potřeba ho zahnat do stáda - zvláště na východ od Německa se musí poslouchat na slovo, holoto. O to už se snažili jiní machři, od bolševiků po národní socialisty, mimo Evropu třeba  Maocetung a jiní. Sice se jim to na chvíli podařilo, teda navenek se jim to zdálo jako že už už ten jiný člověk tu je když všichni na náměstí svorně provolávali slávu, nebo v průvodech mávali vlajkama a mávátkama, a sláva a sláva. Pravda, vždy to stálo pár milionů mrtvolek, ale nic není zadarmo, že. Oběti nutno přinášet. A lid občas potřebuje usměrnit. 

Vždy se to ale pokakalo, že si soudruzi drbali hlavu, vždyť to měli naplánováno přímo na vědecké základně. Koukám že snahy vytvořit sluníčkového člověka v Evropě začínají bujet. Člověk novoevropský prý bude s jásotem brát domů exoty a bude se jim přizpůsobovat, v naději že ho tak nevykopu z vlastního baráku. Stačí když půjde přes den do práce a večer trochu uklidí. Už i v Německu začali chtít po ovčanech matrace pro uprchlíky. Ti ovšem nechtějí matrace, ale blahobyt na příděl. Prece neprodali majetek aby šli někam živořit hůř než doma. 

A to že utíkají před křivdama to je fakt. Zrovna čtu ve španělském El País srdceryvnou story o mladých manželích z Pakistánu, Shemin a Akran, jejich rodiče nesouhlasili s jejich sňatkem, a tak vzali své tři děti a hurá do Německa. Jen tam je jejich místo, i když maďarští fašisté to nechtějí chápat. Mediální masáž nad kterou se mají otevírat srajtofle. Nový Evropan nebo nic. Pokaždé když nějací kreténi chtěli změnit Přirodu a Člověka k nepoznání a vytvořit novou společnost, a nového Homo Kreténa, tak to končilo v krvi.

Naděje je - zatím česká vláda skoro úspěšně odolává, a V4 není k zahození, dnešní Německo proti nim nemůže, jen se do toho dát. Lidé - pokud čtu diskuze pod články jak ve španělském tak britském tisku - mají většinou stejné názory na situaci jako v Česku, a V4 vidí pozitivně, ano, všímají si. Nevidím do budoucnosti, ale přál bych si aby to V4 nezvorali. Společně by mohli něco dokázat.

Ale Němci mají tradici - vždy se přepočítají - možná si mysli že ty davy muslimů je budou poslouchat na slovo, stačí když jim seženou jakés takés živobytí na úkor místních. A slíbit jim že staří Evropané vymřou nebo utečou a vše bude jejich, a jelity budou spokojeně rochňat u koryta a všechno to řídit. V tom se setsakra mýlí. Teď jen aby se ta nadílka matky Merlekové nepřelila k sousedům.

Autor: Milan Zavala | středa 16.9.2015 2:15 | karma článku: 40,86 | přečteno: 1786x