Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Havel,Halík.Schwarzenberg,nově i Kalousek jsou levičáci8-o???

0 1
možnosti
JR

J94a81n 27R39á11ž

20. 12. 2014 16:15

Pánové "S" a "K" nejsou ani levičáci ani pravičáci, jen parchanti. Havel byl typickým moderním levičákem a Halík je teologem, kterého ovládla touha po politické moci.

P.S. Levičářství je způsob myšlení, ne velikost majetku. To by musel být multimilionář Filip pravičákem.

5 0
možnosti
JP

Sluníčkář je pro vás odpudivý nový termín. Jen tak dál. Příště abych se styděl říci své dceři "ty moje sluníčko".

1 5
možnosti
RS

Nam se o muslimech dobre pise. Jeste jich tu moc nemame. Taky je moc nezname. A jsou stale jeste hodni. Ale ja bych se drzel toho jiraskoveho : "Hin se ukaze".

7 0
možnosti
RJ

R52a87d13e50k 12J41a34r80o17š

16. 12. 2014 21:08

Být nazván sluníčkářem (pravdoláááskařem) je pro mě větší urážka než být nazván komunistou. A to jsem původem aristokrat...;-)

12 2
možnosti
ES

Sluníčkář a pravdoláskař nejsou jedno a to samé. Pravdoláskáře můžete i kritizovat, Sluníčkáře v žádném případě. Ti razí tezi "Pokud nemůžeš pochválit, mlč" Každopádně kdyby mě někdo nazval sluníčkářem, urazím se hluboce.

10 2
možnosti
ON

O57t42t72o 86N64o68v90a77k

16. 12. 2014 17:20

Samozrejme, kazdy je preci silenec, to nemuze souviset s islamem ... a ze nemame krestanske silence, ktery by hlasal slovo Jezisovo a pak by se nekde odpalili, ci ve jmenu Jezise vyvrazdili par obcanu .... zajimave.

S temi silenci a pomatenci jsou uz vylozene trapni, byl to proste praktikujici muslim prsne v duchu jedne z nejvetsich skol islamu ... takze to byl dobry muslim zapaleny pro islam a nasledujici Mohameda.

No a netolerance slunickaru je znama, vcetne jejich zavislost na grantech pro neprizpusobive, je na nich napr. videt, jak pohrdaji pracovitymi asiaty a jak jsou jim na obtiz, oni je totiz k smrti nenavidi ... proc ? proze kdyz reknou, ze nesnasime cikany na soc. davkach a jsme islamoskeptiky ... tak razem staci vytahnout, ze cesi vnimaji pracujici asiaty velmi positivne ... a je to jina rasa ... takze voala cesi nejsou rasisti ... ale kdyby zde nebyly a meli zde jen neprizpusobive, tak by to rikat mohli .... a ted jim to nikdo neveri [>-][>-][>-][>-][>-][>-][>-][>-]

17 0
možnosti
MR

M52i92l83a77n 43R71a37d86e23k

16. 12. 2014 18:38

a slusni Cikani to maji tezke, hlavne od samotnych Cikanu, ale jinak nic. Ale muslimove, kteri jsou rozumni, vetsinou drzi hubu protoze vi ze by to slizli jak od svych souvercu, tak od slunickaru. Tento chlapec vedel do ceho jde, proto mam k nemu naramnou uctu. Bude to mit tezke jako Hirsi Ali. Prece nejaci cmoudi, jeste ke vsemu muslimove, nebudou o Islamu rozdavat moudrosti, slunickari to vi lepe. I takovy Joe Biden to vi lepe nezli nejaka cernoska, a jeste muslimka, on vi a poucuje, je politik a levicak, tak ma apriori pravdu.

12 0
možnosti
LG

Děkuji za info, to nemá chybu :-)R^

4 0
možnosti
MH

Rozumím článku dobře, že úděl rozumného muslima je tedy velmi těžký. Sluníčkáři mu zruší sloupek v novinách za to, když si z dělá srandičky z rasismu, nesluníčkáři by ho nejraději vystěhovali rovnou ze země. ;-D

5 5
možnosti
LG

Myslím, že si nedělal legraci z rasismu, ale právě z těch, kteří (nejen) rasismus vidí úplně ve všem a z každé drobnosti, z každého přirozeného nebo banálního lidského jednání jsou nějakým způsobem schopni vyvodit nějaké programové utlačování menšin a tím i bič (vinu) na majoritu. (Svým způsobem ale vlastně máte pravdu, protože je to v podstatě ještě větší rasismus, o to horší, že skrytý za "bohulibé" jednání a řeči.) A kouzlo je hlavně v tom, jak k tomu vtipně používá jejich vlastní pojmy a jazyk. Tak jsem to alespoň pochopila já.

Že ho nikdo "nestěhuje ze země" je myslím zjevné už z toho, kde a jak studuje a publikuje (publikoval...).

16 0
možnosti
RH

U nás snad nejsou politici tak zaslepení. Problém je, že se bojí zdviženého ukazováčku z Bruselu (tytyty).

6 0
možnosti
RJ

R16a22d76e60k 58J71a48r38o94š

16. 12. 2014 21:17

A ještě možná víc se bojí pokřiku, který vyluzují všechny ty všemožné neziskovky a charity nacpané od sklepa po půdu sluníčkáři...

8 0
možnosti
MP

Vykašlat se na nějakou hyperkorektnost, řídit se zdravým selským rozumem a nebát se někomu naplno říct svůj "nekorektní" názor. Tihle "sluníčkáři" mají na svědomí ty dvě ztracené holky někde v Balúčistánu. Naočkovali jim do hlav nesmysly. Proč se tam pro ně nevypraví? Radši taky budou kázat nám, pěkně v bezpečí.

17 0
možnosti
MR

Těch rozumů je zde celá společnost, co je ale horší že je v zajetí své neschopnosti, potřebuje někoho na něž může svalovat své problémy, veřejného nepřítele.

Je to jako v minulosti ukázat problém, svolat schůzi a přijmout usnesení a v lepším případě závazek a pak to zapít ... .

Lidi si neuvědomuji tu prostou skutečnost, že nemají být voděni medii a vším tím okolo za ručičku a následně si hrát na hujera, ale mají přijmout výzvu doby, naučit se pracovat s informacemi, s jejich zdroji a číst mezi řádky a hlavně zde něco konat.

Je zde potřeba občanská odezva, kde není tak je byrokracie a politický chaos a marast.

Právě tací nás vlastně zaprodávají tomu to to systému.

Potřebujeme silnou občanskou společnost jež umí komunikovat s politiky a vychovávat je.

2 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik