Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

.....  a tak já ji rozumím, - enem mi teda není jasný jak budou losovat skupiny na ME ve fotbale, šak logicky nemože proti sobě hrát Euroland proti Eurolandu, žejo ?! ..... se těším až jako ten zocelenej Evropan potkám šikmovoký klučisko a von mi hrdě zahlásí že je Asiat, to bude zvonek ! R^

2 0
možnosti
TJ

Federica Mogherini tvrdí, že Islám do Evropy patří.

Islám tvrdí, že je Federica Mogherini nezahalená prostitutka s polovičním mozkem a právy, za kterou by měl na veřejnosti mluvit její mužský majitel.

Já tvrdím, že se oba mýlí, a to i když se bavíme o Federice Mogherini.

2 0
možnosti
DB

Vidlák skutečně zůstane velmi dlouho vidlákem. S tím se nedá rychle nic moc dělat. Udělat z vidláka, člověka myslícího je velmi dlouhý proces, který se ale nemusí podařit. Evropa se MUSÍ SPOJIT do Spojených Států Evropských. Když to neudělá, evoluce nás všechny převálcuje a budeme jen otroky těch, kteří evoluci pochopili.

Ta paní má pravdu v tom, že by bylo velmi žádoucí, aby se Evropa skutečně spojila. Pouze vidlák to nepochopí. Nemá patřičné vědomosti, a jeho pocity ho klamou stejně jako kdysi Slunce klamalo všechny lidi, když si mysleli, že Slunce se otáčí kolem Země.

2 13
možnosti
MR

M74i93l46a74n 74R64a39d48e63k

27. 10. 2015 21:45

jak se to vezme, EU musi existovat, ale zmenit se. Ani v USA vam nikdo nereknte - jsem z USA - ale jsem z Ohio, Texas, atd.  

Jenze smutne je ze se to chce naridit shora, tak to nefunguje, to bude se muset stat samo, zivelne, jak se to zacina narizovat, bude se dit pravy opak.

A problem je v tom ze jsou to vetsinou ti sami lide kteri by nejradeji zahrnuli sariu do evropskeho prava.

9 0
možnosti
MP

Oni by z Evropy zřejmě chtěli udělat americký "tavicí kotel". Jsou to pořád stejné pokusy. Už Josef II zkoušel svými reformami zefektivnit mocnářství. Ten národnostní mišmaš pořád někomu vadí. Sami Evropané se k tomu nějak moc nemají, tak to zřejmě nějací chytrolíni chtějí urychlit přívalem cizorodého elementu, všelijak to tady rozhasit a poředit a to by bylo, aby se z toho nějaký nemastný neslaný Euroobčan neuplácat. Trocha pozitivní diskriminace k tomu, trochu přitáhnout náhubky a po těch 20letech by to mohlo jít.

Chybí mi blicí smajlík:-/

9 0
možnosti
MR

M35i65l83a58n 55R93a19d51e30k

27. 10. 2015 20:45

kdyby to byl ten davny tavici kotel tak nic proti, i kdyz Evropa je na to prilis  prelidnena. Ten tavici kotel, ktery dnes existuje v Mexiku, znamena ZADNE davky, podpory, ubytovani natoz vyvarovani a uklizeni, zadna zdravotni pece zadara, ale bud si clovek ihned najde kde makat, nebo chcipne hlady. Tak jako drive v USA. A to je naramna vec, to lidi popohani neco rychle delat.

V USA to tak jeste trochu je, vyjma te affirmative action ktera dela z cernochu nemakacenka, ne ze vsech, a jini si musi ihned pomoci sami.

Ale EU jelita to chteji delat nasilne, bez brani na vedomi co chteji obcane,ale ani neberou ohledy na same uprchliky, jsou to pro ne jen cisla. A jeste za prachy tech co opravdu makaji. A bud poradi Merkelove at se hodi marod a odstoupi, nebo to bude moc nepekne.

3 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik