Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdyby Rusko nemělo ropu a zemní plyn, tak jsou dávno všichni mrtví hlady. Jen si srovnejte, jak s takovým darem dokázalo naložit Norsko nebo SAE a jak s ním nakládá Rusko, o Venezuele nemluvě.

4 0
možnosti
PB

.... hmmm, hluboká myšlenka;-D,- a z čeho voni vlastně po staletí vegetovali než teda vobjevili tu ropu s plynem ?!?

2 0
možnosti
MB

Rusko je svého druhu raritou - země předurčena k bahobytu, neděje se. Letos, 100 let od experimentu, opravdu dobré k úvaze. Měly by být selské bouře - neděje se. Vítěz 2 světrové války ... Nemám jiné vysvětlení, jako součet tamní mentality , důkaz, že nelze přeskakovat revolučně etapy vývoje. Pak se ukazuje, že evoluce, je silnější ! Z feudalismu do socialismu - nyní opět k nějakému osvícenému carismu. Svým způsobem je neuvěřitelné, tamní občan přijímá tezi, že jeho životní úroveň se nachází v obrovských výdajích v Sýrii ! ... Je to jejich cesta, nicméně opravdu - Zde se není čemu učit ! ... Nicméně sranda - Zde, je ještě svět v navyklém pořádku ! ... :-)

2 0
možnosti
SB

Souhlasím s tím, že nelze hledat souvislost mezi případnými hříchy pana doktora a tím, že byl proti své vůli vyveden z letadla.

Oni to o těch jeho údajných prohřešcích přeci v tu chvíli vůbec nevěděli a ty záminky hledali až dodatečně.

Příměr: Kdyby někdo v padesátých letech přepadl na ulici Josefa Urválka, hlavního žalobce při politických procesech, skutečného zločince po morální stránce věci, a zmlátil by ho se slovy "to máš za ty popravený", byl by to sice trestný čin z pohledu paragrafů, ale s výraznou polehčující okolností z našeho dnešního nazírání. Kdyby jej však přepadl jako zcela tuctového chodce, aniž by měl tušení, že je to zrovna Urválek, byl by to naprosto neomluvitelný kriminální skutek a ani dnes by nebylo polehčující okolností, že tím zmláceným byl zrovna čirou náhodou gauner non plus ultra.

1 0
možnosti
SB

Navíc kdyby jim něco vadilo na panu doktorovi už z principu, mohl by to býval být důvod k tomu, aby mu neprodali letenku nebo aby ho odmítli odbavit. Ale když to přišlo až v reakci na to, že oni to zpackali po stránce obchodní, tak člověk nemůže tohle přijmout.

1 0
možnosti
AR

Pane autore - Rusko za řízení Putina nechce být ideologicky stejné jako bolševický SSSR, ale velikostním rozměrem a hlavně politickým vlivem býti chce!! Choutky dřívějších některých carů a carevny Kateřiny dnešní Kreml má stejné. Jenže v hospodářském srovnání tehdejšího Ruska, pak SSSR a dnešního Ruska s USA a Evropou, je to bohužel pro Kreml stále stejné. Tedy ubohé.

3 0
možnosti
RK

Ještě pár let sankcí a Rusko bude donuceno své hospodářství pozvednout. Oni si to moc dobře uvědomují, vždyť o tom mluvil i Putin,

0 0
možnosti
VC

Ano, byl by to krok zpět. Ale někdy je to lepší, než udělat krok dopředu. Například, stojím li na okraji propasti.

0 0
možnosti
MR

M79i12l69a73n 24R14a87d25e24k

11. 4. 2017 23:49

s Ruskem by to byla ta propast. EU je nad propasti, te uz je konec i kdyz si to politici nechteji priznat, i ten levicak Macron uz mluvi o Frexitu, a po nem se to sesype samo a s rachotem

0 0
možnosti
GH

G87e91o52r80g47e 87H67o91l65y

11. 4. 2017 22:41

Souhlasim s Vasim nazorem...ziji od 1968 v Kanade; ta UA aerolinka uz pry ztratila asi $1 billion v hodnote jejich akcii; kolem toho pasazera co byl vytazen z toho UA letadla je nekolik kontraverzi, jinak se ten cely svet nejak pekne se.e

http://www.bbc.com/news/world-us-canada-39572841

3 0
možnosti
MR

M96i98l42a85n 75R55a37d20e97k

11. 4. 2017 22:48

jo, ja to cet na Dailymail, a to okecavani je teda ochutnavka, prej ze je to "felon" von daval recepisy za uplatky, prej mel gay sex s pacienty, prej prej, a i kdyby byl opravdovej xindl, tak co to ma co spolecneho s tim ze ti pacholici prodaji vice listku nez sedadel? Ten bordel je jejich, me se to take stalo, sice me nezmlatili, ale....tohle je za hranou

3 0
možnosti
MR

M56i61l83a56n 78R21a15d79e62k

11. 4. 2017 22:11

ze by to byla takova sranda?

4 0
možnosti