Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH
MO

Bohužel, největší nepřítel západní civilizace není islám, ale pseudohumanisté, neomarxisté a sluníčkáři všeho druhu. Ti dláždí cestu islamizaci Evropy. :-(

8 0
možnosti
PS

Jako vždy. Máte pravdu. Karma.R^

6 0
možnosti
PK

Čtu rád Vaše zajímavé postřehy, jen si myslím, že svalování veškerého imigrantského "bordelu" na tzv. levicové strany není pravdivé. Migrace včetně ilegální je dobrý kšeft a tomu se daří za všech vlád. De Gaulle byl levičák, který přitáhl do Francie statisíce Alžířanů? Za Tchacherové nepřibývali Pakistánci a spol.? I když jsem z toho smutný, tak bílá žena až na vyjímky má něco přes 1 dítě, rodina není co bývala, klasický Evropan nechce kopat kanály a čistit záchody atd.

4 0
možnosti
MR

mate naprostou pravdu, problem je komplikovanejsi, a do clanku se nevejde, tohle je jen blog. Pohodlnictvi bylo jedna z mnoha pricin padu starovekeho Rima, tam se stalo neco podobneho. Take lide tezko zvoli vladu ktera sebere podpory a da vetsi svobodu podnikani, jelikoz hodne lidi vidi v podnikatelech tridniho nepritele, i na zapad od Ceska. A mala porodnost neni zas tak velky problem, jako vetsi porodnost lidi na podpore.

A ze i nelevicove vlady (pravicove nikde na Zapade nejsou) take maji svuj podil na tomto problemu

3 0
možnosti
VV

Trochu bych Vas poopravil.

Kdo ma doklady a pozada o Asyl ceka v lagru. Uprchlici bez dokladu jsou vetsinou posilani zpet. Jiny pristup je u rodin, jiny u jednotlivcu. A Problem je s mladistvymi, tech se vetsinou ujimaji socialni urady a snazi se Jim zajistit nejake vzdelani.

Ja osobne vidim nejvetsi Problem ve vychytralich pravnicich protahujicich asylove rizeni, ci pozadujicich pro uprchliky opravdu nadstandardni vykony.

Tady konkretne pozaduji Internet zadarmo pro ne, protoze preci musi mit nejake spojeni s domovem.

3 2
možnosti
EM

Skvěle napsáno, Evropa si kope svůj hrob sama. R^

14 0
možnosti
RN

oprava: evrope umyslne a zamerne kopou hrob levicaci , kteří jsou u moci.

11 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik