Rozdíl mezi ruským a západním přístupem k muslimským radikálům

Každý den se dočítáme o zatčení teroristů v Evropě, o konfiskaci zbraní a explosiv. V Rusku jsou na ně přísnější, ale islamisté se tam verbují jedna radost.  Někteří jsou k tomu nuceni, a ti radikálové co je k tomu nutí stále unikají i přísné ruské policii. A nejsou to jen Čečenci, ti tam většinou chodí dobrovolně. Ve Francii uveřejníli recept jak rozpoznat islámské radikály, větší kokotinu jsem už dlouho neviděl. Ten co se podílel na vyvraždění redakce v Paříží, Coulibaly a jeho holka, radikální muslimka stále na útěku, oba se nafotili na pláži, ona necudně nezahalená ukazujíc svoje hříšné tělo, cpali se baquettama, do kina chodili, i hudbu poslouchali. Zřejmě i Osama bin Laden měl rád heavy metal, podle jeho milenky Kola Boof.

Zde návod jak poznat radikály, když změním dietu, kašlu na rodinu a přátele, nesportuji, tak asi budu islamista. Zato teroristé typu Coulibaly jsou mimo podezření. To že vás klidně odpraví ruským kalachem, podřežou kudlou z německé oceli, v amerických džínsech, německých šněrovacích botách, a před útokem si dají burgra u McDonalda, to si asi ten kretén co tohle vymyslel nedovede představit. Můj ty Alláhu! Co takový džihadi John, a jeho kumpáni Ringo, Paul and George, zvrhlí fanoušci The Beatles, to jsou ti hrdinové co se rádi filmují jak upižlávají zajatcům krky, a dávají to na Youtube, která také není halal, ale patří nevěřícím psům. Ti by asi nepasovali do tohoto návodu jak je poznat.

 

 

V západní Evropě jsou k Islámu tolerantní, nikdo by si nedovolil obcházet modlící se muslimy s vlčáky, nebo jim jinak naháhět hrůzu jako to dělají v Rusku, kde se muslimům nežije zrovna růžově, a přitom výsledky jsou stejné, Rusko se občas stane obětí teroristických útoků stejně jako západní Evropa, ale ani to není to opravdové nebezpečí, spíše to že jak na Západě tak v Rusku je muslimů stále více, a oni jsou opravdu věřící, věří že náš způsob života je zkažený, a že nám jejich víra a jejich způsob života prospěje. Nedělejme si iluze že Rusové se nenechají, bude jich také stále méně, a muslimů více. Zde zpověď muslima co žije a pracuje v Rusku. Nemá to lehké, muslimským radikalům se snaží utéct, od ruské policie nedoufá v žádnou záchranu. Něco jako na Západě.

V češtině zde  česky

Jak ale bojuje proti islamizaci USA? Stejně blbě nebo nijak jako Evropa celá, od Atlantiku po Ural. USA nedávno dětinsky podpořili umírněné bojovníky proti Asadovi, dali jim velké částky peněz, a oni s prachama a zbraněma se přidali k chalifátu. To je mohlo napadnout že to tak skončí, na to jeden nepotřebuje být expert.

Francie se dnes kaje, že nedostatečně integrovala muslimy, soudný človněk ví že kdo se chce integrovat nikoho k tomu nepotřebuje, a kdo ne, tak kdyby se v EU rozkradlo ještě vice miliard euro na integraci, nic se nezlepší. Ve Španelsku zrovna znovu odhalili že více než 250 obchodů v zemi posílá chalifátu peníze, tzv. hawala, píše se moc o tom, děla se nic. Abych to řekl slušně.

Takže co dělat. Nechat chalifát chalifátem, Boko Haram ať si porobí třeba půl Afriky? Stejně s tím nehneme, na to nemáme. Ale přichází těžké doby, kdy dlouho nebudeme moct říct na plná ústa kdo, nebo kde je u nás doma náš nepřítel. Země které se neangažují v boji s Islámem, například Japonsko, když na to přijde, ucíti že je to úplně jedno se do toho plést či ne.

Občas se dělají průzkumy mínění mezi muslimy v Evropě, ti umírnění existují, ale více než polovina z nich chce zavádět Šariu, a naší kulturou pohrdá. Přílis se to mu nedělá reklama, nezapadá to do oficiální verze o integraci. Takže na Západě to řešíme polovičatě, v Rusku možná ne, ale výsledky také nic moc. A teď babo raď!

Autor: Milan Zavala | pondělí 2.2.2015 5:16 | karma článku: 28,03 | přečteno: 1406x