Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

P74e44t41e52r 10H30o50s75e97k

31. 12. 2016 20:56

Vam vsem diskujicim ( vcetne autora tohoto Blog ) Stastny Novy Rok 2017 a sam sobe si dovoluji extra poprat hodne zdravi ponevac se chci dozit a stat se svedkem jak nami zvoleny president Donald Trump si odpracuje osum roku v uradu Presidenta Spojenych Statu Americkych. Nebude to mit lehke, ale jsme presvedceni, ze odvede kus poctive prace. Pripoutejte se. Budete divoka jizda.:-)

1 0
možnosti
MR

vam take preju, ale neni to 8 let ale 4 roky. Divoka jizda zajiste, ten bordel nejen po Obamovi je obrovsky

0 0
možnosti
PB

.... mňo, mám už taky pár křížků, ale takovej vypilovanej tah na diplomatickým poli nepamatuju,- takovej krok se připravuje a chystá měsíc-dva předem a svoje ambasadory chystám na odvetu,- tzn. "sbalte si kufry, pomažete taky dom",- a von je Ladin, jak na sviňu, nevypráská ale pozve je na párty pod jolkou !,- ....prisámbuh, ten chlap je ve svý přímočarosti a jednoduchosti zkrátka geniální ;-D !R^

7 0
možnosti
Foto

Já se na to dívám tak, že pro Trumpa je největší problém Čína (to bylo vidět už v jeho programu) a "omilostněním" Putina se snaží vrazit mezi Čínu a Rusko klín. Pokud se mu to povede, vznikne celkem zajímavá geopolitická situace.

2 0
možnosti
JS

To se mu jistě nepovede. Amerika Clintona, Bushe a Obamy tlačila (a tlačí) na Rusko tak, že se strategicky spojilo s Čínou. Trump to nerozháže protože na rozdíl od Si-Ťin-Pchina on pro Putina nic v kapse nemá. Rusko (a Irán) mají v Číně stabilní odbyt nafty. Navic si slíbili vzájemnou strategickou podporu (zatím ne vojenskou). Trump při nejlepším znamená Ameriku jako lépe kontrolovaný blázinec, tedy minimálně konec podpory teroristům a jejich financérům, kterým nejde o nic jiného než velikého Ďábla zničit. . Teď už ani celkem nezáleží na tom jestli v Kremlu bude Putin. Rusko půjde s Čínou s kýmkoli v čele po zkušenostech s Amerikou po pádu Sovětů. Američani si v Rusku prostě nadělali do bot.

2 0
možnosti
Foto

Obama byl příliš dlouho, jako že slunkem a bohužel i na slunku.. :-)R^

4 0
možnosti
KC

Obamou si USA slušně zadřely, a ještě na dvě funkční období ! Ten muž zvoral skoro všechno, nač sáhl a nezbývá, než doufat, že s Trumpem dojde k obratu. Autorovi blogu vše OK do roku 2017 !

11 0
možnosti
JS

On mi těžce připomíná Spencera Tracy ́ho ve fimu "Kdo seje vítr", jak vyprávěl (Fredericku Marchovi) o tom jak on co by malý kluk snil o krásně vyšperkovaném houpacím koni za výkladním oknem. Když ho nakonec dostal, byl to šmejd, který se hned rozlámal. Obama byl univerzitní kecal s politickými zkušenostmi organizovat uliční výbory. Je posedlý ideologií, ovšem, jak o něm kdosi řekl po jeho zmateném odporu likvidovat Osamu bin Ladena, člověk ve kterém se bud' opatrnost převléká za zbabělost nebo naopak.

3 0
možnosti
SB

Pane autore, delší dobu se setkáváme na těchto diskusích a domnívám se, že mé jméno je Vám již známé a že víte, že patřím k lidem z Vašeho názorového proudu.

I dnes jste ode mne dostal karmu.

A více, co je také kouzelné?

Že lidé, kteří fanaticky obhajují EU nebo USA vůbec nechápou, že my, když EU nebo USA kritizujeme, se absoilutně nepřejeme nadvládu Ruska.

Víte, kolikrát já jsem byl již označen za rusofila?

Přitom jeden z důvodů, proč EU a USA kritizuji, je to, že právě jejich stupidní politika Rusku a Putinovi hraje do karet. Já tady Rusko nazpátek nechci, jako to bylo v v letech po roce 1948 (a de facto, i když ne přímo fyzicky, i po roce 1948). Já chci, aby se mu západní svět dokázal ubránit. Ale touhle velehloupou cestou to opravdu nejde.

15 0
možnosti
MR

M13i67l60a90n 45R35a95d51e14k

30. 12. 2016 21:55

take me to zarazi. Bud si prectou jen nadpis, nebo nerozumi psanemu slovu. Ja take varuju pred Ruskem uz od mych prvnich clanku. A lide nechapou ze nebezpeci vane od lidi jako Obama nebo moci zpita Merkel.

8 0
možnosti
VPS

Pamätám si na prvú návštevu Gorbačova v Británii. Tesne pred ňou tam odhalili Briti sovietsku špionážnu sieť a boli toho plné noviny, nie len v Británii.

Na úvodnej tlačovke bolo prvou otázkou na Gorbiho, čo k tomu má. Začal tým, že každý štát sa potrebuje orientovať v mnohých záležitostiach iných štátov a k tomu sa od dávna používajú rôzne informačné kanály....

Britskí novinári sa začali potuteľne usmievať a po skončení odpovede na túto prvú otázku už ďalšiu k tejto záležitosti nepoložili. Lebo dobre vedeli, že obdobný "průser" sa z času na čas stane i britským či iným špiónom a ocenili, že sa Gorbačov dokázal k celej veci postaviť ako normálny chlap.

Tak to totiž vo svete chodí - vy nám vyhostíte 10 diplomatov, my vám tiež 10. A život ide ďalej.

Putin to teraz zmenil a urobil z Obamu a jeho ľudí idiotov.

16 0
možnosti
MR

M93i82l27a45n 11R28a75d48e42k

30. 12. 2016 20:44

z Obamy nikdo nemusi idiota delat, uz je udelan. A Putin je bohuzel mazanej, Obama je po 8 letech zacatecnik. Uvidime jak si povede Trump. Doufam ze vztahy se uklidni, To neznamena ze by Trump panackoval pred Putinem, dve mocnosti nemohou byt pratele. Ale aspon doufam ze nebude takovy blb jako nas kryptomuslim

9 0
možnosti
MP

VámR^. Tak jsme dnes před obědem z rádia vyslechli, jak Obama vyhostí ruské diplomaty. Rovněž zaznělo stanovisko Lavrova jménem min. zahr. - americké diplomaty vyhostit. Muž přikyvuje - no, obvyklý postup, ale co ten Obama dělá, proč nechal bezpečnost státu takhle ohrozit a Klintonka rovněž. Teď bude blbnout, místo aby balil kufry.... Já na to odvětila: Jestli je ten Putin chytrej, tak amíky nevyhostí. Tak Obamu nejlíp po...čurá. Muž nesouhlasil. Vida. To se ten Obama mohl radit rovnou se mnou, že?;-D

No, je to kino. Už aby tam seděl Trump, horší to být nemůže.

13 0
možnosti
MR

M95i38l10a40n 47R61a93d16e60k

30. 12. 2016 20:19

Obama je neskutecny blb. Nebo to dela schvalne, ja ani nevim, to ze Ameriku poskozuje, to je bohuzel fakt

12 0
možnosti
RH

Rád bych se mýlil, ale vypadá to, že na něj kágébáček něco má...

0 2
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik