Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

D39a22v23i88d 33K31r71á28l

15. 8. 2014 7:53

a to ještě nevíš, že putin ještě coby pionýr zastřelil kennedyho

3 1
možnosti
MP

Tak, tak za všechno může ten zlý a krutý Putin.;-D

2 1
možnosti
RM

V Rusku má moc armáda. A moc mají ti, kteří dokáží udržet armádu na uzdě. To je taková symbioza, která zachraňuje svět. Díky tomu Rusko neprovozuje výpady po celém světě a stará se nejdříve o své území.

Jenom naivní člověk si může myslet, že tak obrovská země si nechá cokoliv od jakéhokoliv líbit.

Na druhé straně jsou US. Může snad dneska někdo tvrdit, že US ovládají její občané? Stejně jako my naběhnou z času na čas k volbám, aby potvrdili, že volby jsou svobodné a oni si zvolí, koho chtějí. Jako my. Zvolí, samozřejmě. Ale pouze z těch, kdo jsou jim předhozeni. A ti, kdou jsou jim předhozeni, ať je to kdokoliv, jsou jen a pouze služebníčci.

Jsou to služebníci banksterů, kteří vlastní vše: od bank přes zbrojní firmy, farmacii, IT, potravinářské firmy, FED, IMF, energetické a těžeřské firmy až po vlastní občany. A ti se cítí tak mocní, že si prostě dovolí jakoukoliv agresi kdekoliv na světě.

A Rusko si ponechává své surovinové zdroje a nepouští tam americké akciové společnosti, jelikož přes ty každý stát ztrácí samostatnost a vnitřní bezpečnost.

Od napoleonských válek je to stále stejné. Války vedou stále stejní. Ti, co na války půjčují státům, vlády kterých si sami instalují. Akorát v Rusku se jim to momentálně zaseklo. Proto ta nervozita.

6 2
možnosti
Foto

;-D;-D;-D  Pane Mlynaříku vy by jste jednoho rozesmál. Jak z Rudého práva. Co Afganistán, Gruzie, Moldavsko, Horní Karabach, Čečna, krádež Krymu, okupace východní Evropy, okupace Pobaltských států. V současné době je to Ukrajina. Před třemi dny jsem četl, že v Ruských vysosných vodách zahájila těžbu společnost z USA. :-)V Rusku něco ovládají občané, duma ? Tam o všem rozhoduje Putin.

6 2
možnosti
MP

At Putin udělá cokoli, u některých bude VŽDY zlý a krutý...;-€

1 2
možnosti
ZB

Naopak sankce nevedou k ničemu lepšímu na Ukrajině a rozhodně nezasáhnou Rusko tak, jak vy píšete. Rusko doveze vše odjinud (dodavatelé potravin se pohrnou, hlavně ti z Jižní Ameriky, Turecka), Rusko získá technologie z Číny (BRICS), Rusko má suroviny. Rusko zavře kohoutky (pokud bude velká zima) EU a pak sankce dolehnou hlavně na Evropany. To, že si svoje zájmy na Ukrajině chce prosadit Rusko a USA, to ještě neznamená, že je to dobré pro EU.

4 3
možnosti
PR

Určitě zasáhnou Evropu ale je to ta nejlepší /pomaláí/cesta se zbavit jakékoli závislosti na Rusku.Potom mužem obchodovat  jen když to bude pro oba výhodné.Neděsil bych se ani nové železné opony okolo Ruska ,myslím že by jen prospěla.

4 3
možnosti

V Rusku oligarchové poslouchají Moskvu, na Ukrajině Kyjev poslouchá oligarchy. Proto je Rusko jinde, než Ukrajina.

5 1
možnosti
Foto

Souhlasím s autorem , že VVP mohou "zlomit vaz" oligarchové. Těm budou vadit sankce nejvíce. Oni ho nechají dělat si svůj kultík , svůj pomníček v ruské historii , ale ..... nesmí jim kazit kšefty. Ono nejde o ty posmívané francouzské síry či vína - bez těch se obejdou. Sankce jim ale opravdu , ale opravdu začínají ničit byznys. A to si nemůže dovolit ani Vovka z Petěru!

8 4
možnosti

Nejste v Kyjevě, kde si oligarchové dělají s vládou, co si usmyslí. Moskva naopak už několik let ruským oligarchům vaz láme sama. Díky tomu tam není takový bordel, jako na Ukrajině

7 1
možnosti
RM

Nějak vám nejde z něj udělat lotra. Včera jsem se díval na "24" na rozhovor s Lubošem Dobrovským. kromě toho, že to bylo trapné až na půdu a ten člověk snad nemá žádnou sebeúctu, tak nám sdělil zajímavou skutečnost. V otázce Krymu je vše jasné, Krym je ruský a nikdo s tím nic nenadělá, ani dělat nebude. V tom Putin zvítězil na celé čáře. No a pak řeči o tom, jací jsou oligarchové chudáci, že je Putin drží pevně pod krkem, když oni by si chtěli dělat, co chtějí a Putin jim to chudákům nedovolí. To byl skutečný demokrat ten Dobrovský. Mimochodem komunista Dobrovský, bývalý velvyslanec v Rusku, dobrý přítel Václava H. a Karla S. a notovali jste si, Milane, jedna báseň.

6 7
možnosti
SN

:-)  Radime, viděl jsem to, už jsem o tom dnes napsal! Dobrovský....hotový jestřáb - jen obléct maskáče a vyrazit na Putina. bylo to trapné !  R^R^R^

4 0
možnosti
Foto

Nejenom Putinovi, ale i Ficovi. A Finové taky.

0 0
možnosti
Foto

Samozřejmě, Finové hodně vděčí za svůj hospodářský vzestup obchodu dříve se SSSR a později s RF.

3 2
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik