První varování - výzva k povstání Turků v Evropě

Jen jeden turecký deník, ale provládní. Celkem logicky vyzval Turky aby povstali povstali proti Nizozemcům, je jich tam na 400 000, a nizozemská vláda má jen 48 000 vojáků. A Německo s asi 60 000 vojáků proti cca 5 miilionů Turků.

Pravda - nelze udělat povstání tím že lidé nakvačí ven s flaškma od piva. Jenže - zbraně tu jsou, čas od času zprávička jak se v té či oné mešitě zabavily zbraně, leckde už se chlapci učí pochodovat, takto nevinně začínal v Německu jeden rakouský frajtr. Taktéž nejde dělat revoluci bez její organizace, ale k tomu dojde.

A že Erdo využije i toho kanonfutru v záloze které drží zatím doma, ale je otázka času kdy to vpustí do Evropy, to je snad jasné. Proč by to nedělal když dnešní EU je celkem bezzubá, zdráhá se hlídat schengenské hranice, a ústy kancléřky nejvlivnější země EU se stále zve ještě více budoucích bojovníků za jinačí zítřky než ty evropské. Islám je jak rozdělující tak stmelující, hlavně proti nevěřícím. Ke komu se asi přidají až dojde ke konfliktu? A nevadí že to budou muslimové z Afriky. 

Tak jediné co Turkům, a muslimům všeobecně zatím chybí, je organizace a ta potřebuje vůdce. Ten už se v podobě Erdogana objevil. Má už o sobě knihy a filmy. Má pro své lidi charizma. Chybí jen přiležitost a té se dnes chytá. Pokud se mu podaří nastolit presidentský systém, bude mít volné ruce, a pokud země jde hospodářsky z kopce, bude to napravovat jinak - klidně půjde do války. A Evropa je na něco takového naprosto nepřipravena, jako ten pověstný pták dodo.

Já nevěřím v hříchy otců, zdá se mi to ujeté a nanejvýš nespravedlivé. Ale Bůh nebo Příroda, vyberte si, má asi jiný názor než ten můj. To co se dnes děje a ještě Němcům stane, to je to samé co se stalo nám se Sudety. Přišli pozváni aby osídlovali tam kde to leželo ladem, lidí bylo málo, a dlouhou dobu to fungovalo. Až najednou také jeden oknírovanej rapl je vyzval k nepokojům, a jak to dopadlo víme.

Pak to odkašlou obě strany, a po letech možná někdo natočí něco jako Habermannův mlýn, třeba Ayhanovo kebab nebo Cevdetovo čistírna. Tak či onak to skončí blbě. 

Než se na summitech dohodnou o tom co se vlastně děje, tak Turek Evropě pořádně zavaří. A ne zrovna kyselé okurky.

Zdroj zde, a to prosím napsal Mánert 

Autor: Milan Zavala | úterý 14.3.2017 18:45 | karma článku: 42,72 | přečteno: 2581x