Proč Západ nemůže zvítězit nad Islámem válkou, aneb co je dovoleno

volovi, to bohovi neprojde. Od jistého času musí Západ bojovat opatrně, v rukavičkách. Sice to na 100% nejde, přehmaty neboli bordel je synonym války. Nic proti, opravdu nemůžeme být jako oni, kde by pak byl rozdíl?  Pokud se vojáci ze Západu dopustií svinstev, jsou potrestáni, a tak to má být, teda mělo by, opačná strana na takovéto ohledy kašle.

To je proč se to nedalo vyhrát ve Vietnamu, v Iráku, a nevyhraje se to v Afghanistánu. Oni totiž nejsou debilové a ví jak na nás. Pokud se budou bombardovat města, kde je nepřítel, tak opatrně, aby bylo co nejméně civilních ztrát. To je sice chvályhodné, ale tak to nefunguje, to je lépe nedělat vůbec nic, v tom případě stejně ztráty na životech budou, na obou stranách, protáhnou se boje do nekonečna, a pak odejdeme s ocasem mezi nohama. Kromě toho že to už nejsou války jako kdysi, jsou to geurrily, to je jako střílet kanonem na mravence.

Zrovna jako brát uprchlíky ze všech koutů muslimského světa, at tam zuří válka či ne, to je sice libivé a humánní, bít se v prsa a tvrdit že stejně za to mohou USA a Západ jako takový, vykořistovatelé jedni, a ted musíme přijmout spravedlivý trest. Krásné ale sebevražedné. Hlavně když se k muslimům musíme, sami si to nařizujeme, chovat tak aby oni byli v pohodě, zatímco oni kašlou na naše zákony a zvyky.

Ale málokdo zná historii aby si uvědomil že problémy s Islámem se vraceji naopak do starých kolejí, tak do dob kdy ještě žádne USA neexistovaly. Že to začalo už v roce 711, když zabrali celé Španělsko, Portugalsko a jih Francie, založili chalifát, a že to trvalo staletí nežli to Španělé pomalu dostali zpátky, a že to není tak dávno co stanuli před branami Vídně, a i král Sobieski měl na vlásku a skoro se k Vídni nedostal.

Znova se zřizuje nový chalifát, a docela blízko. Financují ho bohaté muslimské státy, které bohatnou na prodeji ropy právě do té Evropy. A Evropa, teda zatím Něměcko, si zakazuje atomové elektrárny, a protestuje se proti vrtům na Kanárských Ostrovech, proč si špinit vlastní území, že? Když můžeme kupovat od Arabů, a oni za to koupi zbraně, také od nás, od kohokoliv, USA, Rusko nebo Evropa, a pak s náma časem zatočí.

Vypadá to bledě, i náš spojenec Turecko se islamizuje, kde jsou ty doby Kemala Ataturka! Islám se znova a zase radikalizuje, nic nového, akorát jsme si odvykli a zapoměli. Bláhově se z Evropy linou miliardy na pomoc Palestincům. Jsou to přece chudáci. Bláhově podporujeme příliv muslimských utečenců z Afriky, proudí to přes Gibraltar po tisicích. A nesmíme je zadržet, jsme přece demokraté a humanisté.

A už jsou skoro všude, zrovna čtu jak v Německu, čili za humny, muslimové zaútočili na Jazidy, a dva zranili. Jeden Brit podřízl amerického novináře jak ovci.

Tady video, muslimové nezapomínají, Španělsko bylo jejich a prý zase bude, je to pro ně stále Ál Andalus. Neni to nové video z dob ISIS, dnes, je to z ledna roku 2013.

A aby jste vidělli jak daleko to došlo, Yasmina Haifi, holandská členka ministerstva bezpečnosti se už nechala slyšet že ten nový chalifát je dílem sionistů, kteří chtějí pošpinit dobré jméno Ïslámu. A co sluníčkářu v Evropě se toho chytne.

Místo nevyhratelných válek, bylo by na čase udělat pořádek v Evropě, a na Západě vůbec. Máme je rozlezlé všude.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Milan Zavala | čtvrtek 21.8.2014 3:18 | karma článku: 29,68 | přečteno: 1486x