Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O kejhák jim jde a půjde, ale víte moc je návyková. Pracovala jsem v parlamentu. Politik si po čase myslí, že má moc nad vším. Ví-li toho málo, tím větší moc cítí. Když budete mít ponětí jen o pěti věcech, je snadné mít na ně jasný názor, ale jasný názor na třeba tisíc věcí ... Takhle jsem po revoluci viděla politiky, změnilo se to?  A pak... já jsem tam nikdy neviděla člověka, který by znal 1000 věcí a pokud jo, tak manipuloval ty ostatní vesměs k nějaké své vlastní prioritě, ke své jedné věci nebo k pěti svým vlastním věcem - taky blbě, že jo?

3 0
možnosti
MR

:-) diky za prispevek. Take uz jsem kdysi psal o tom ze politici jsou jen lide, a politika pavlacovych drben nebo senatu se lisi pouze velikosti moci. Jinak je to naprosto stejne.

0 0
možnosti
JP

J87a14n 91P72a11l44l98a61s

1. 6. 2015 20:54

Děkuji, karma.

Doufám, že se jednou dozvíme, co nebo kdo za tím je. Logiku to prostě nemá. Vždyť i těm EU papalášům půjde o kejhák jako nám ostatním.

5 0
možnosti
MR

kdyz nejaka slepice sedi na hrade nad ostatnimi, ztraci perspektivu, a lisku dole moc nevidi, hlavne ze kadi na ty dole

4 0
možnosti
PJ

Pozoruhodné je, že ozbrojené síly hraničních států EU místo aby bránili hranice proti ilegálnímu vstupu cizinců (je to jejich povinnost), tak dělají přesný opak toho. Brázdí středozemní vody a z objevených kocábek přesazují migranty do evropských lodí a dopravujou je do Evropy. Někdo jim to musel nařídit. Zajímavej spolek tahle EU.;-)

12 0
možnosti
JH

Až dorazí Polický, tak Vám to vysvětlí. 

;-D

7 0
možnosti
PK

R^

Zaujala mě hned první otázka. KDE NA TO BEROU?  Věc k zamyšlení: Podle odhadu Švédští přistěhovalci poslali do svých domovských zemí cca 1,9 miliard Euro. Část peněz šla mimo jiné do Polska, jak se tam uvádí, ale jinak jsou to Irák, Irán, Turecko. Potom stačí aby se v Somálsku složili na jednoho nebo dva prů kopníky a počkali až jim přijdou peníze na cestu dalších čtyřech, pěti, deseti..... Tomu se říká dobrá investice. Hotový perpetuum mobile. A co Peníze z německa, Anglie, Francie ..???

Není nakonec hlavním finančním zdrojem nakonec samotná EU?

http://www.dn.se/ekonomi/invandrare-skickade-over-17-miljarder-till-sina-hemlander/

7 0
možnosti
PK

Upřesnění: článek byl publikován 2014-05-13, takže těch 1,9 miliard euro je za rok 2013. Vzhledem k tomu jakým tempem roste přistěhovalecká komunita ve Švédsku, tak kolik to bylo asi loni?

0 0
možnosti
MP

Nejprve Vám poděkuji za řadu podnětných článků. Tady však již příliš zjednodušujete. Neuvědomujete si, že mezi těmi uprchlíky nejsou jen ortodoxní muslimové, ale i lidé hledající svobodu? Konkrétně ti Afgánci, žijí většinou nějaký čas v Íránu jako pololegálové a vydělávají na další cestu.

A že křesťané evangelium nevyváží? Ale ano, skrytě, aby neohrozili sebe i tajné křesťany v dané zemi. Slyšel jste o Vycliffovské společnosti, která chce přeložit Bibli do všech jazyků? Blud islámu lze porazit jen zjevením pravdy  http://www.hlas-mucedniku.cz/pnp.php?datum=2015-05-15

2 4
možnosti
MR

To ze mezi nima jsou krestane vim, to ze az dojde ke konfliktu budou i mezi muslimama takovi co se postavi na nasi stranu, ja ale mluvim o cislech, to neni samosebou aby jich bylo tolik. 

A vetsina, drtiva vetsina jsou muslimove, neni normalni aby to proudilo ze vsech stran a tolik

13 0
možnosti