Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... tak pro klid duše bych irácký křesťany prohnal nejprv Rumunskem,- následný přesídlení do Bulharska by brali jako výhru v loterii,- ..... nóóó, a pokud by ve finále přistáli v ČR, tak by tady po těch eskapádách mlaskali blahem,- šmejdi nevděčný !

2 0
možnosti
MR

ja bych spis jim zaplatil letenky az domu. Vsude dobre......to pro ne plati, oni neutikaji pred nebezpecim

2 0
možnosti
MP

Máte zřejmě pravdu. Já jsem jejich rozhodnutím zklamaná, byla jsem pro přednostní přijetí křesťanů. Na druhé straně chápu, že oni ze svého prapůvodního domova museli odejít, přišli o slušný majetek (jak poznamenal D. Drápal - pan Batto, ředitel školy, se s tím dosud nesrovnal), a tak chtějí putovat jakýmkoli způsobem tak dlouho, až se usadí ke své spokojenosti. Nechápu jen, že to aspoň nezkusili na pár let tady žít, získat povolení či dokonce občanství a pak by mohli zase někam přesídlit.

To vše způsobilo to mentorování Německa ústy AM, jak oni přijmou hned a kdekoho. Ten chaotický proud, co se hrnul za svým německým snem, mají na svědomí ti pojašenci typu Merkel, Juncker, Mogherini a další. Kdyby se zabezpečily hranice a vše dělalo správnými procedurami, kdyby měli jen omezenou dobu pobytu a pak znovu museli žádat, vše by vypadalo jinak. Nakonec se ukázalo, že všem nehrozilo akutní nebezpečí.

Nejvíce mne štve, že ještě ani teď neuznají tamti "wir schaffen es" svoji chybu.Chovanec má pravdu, ten projekt se musel stopnout.

15 0
možnosti