Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... ešivá vona ta Ladinova administrativa narozdíl vod tej Barákovej nemá trochaj lepší kvalitu,- navíc s 90%ní podporou vlastního národa v zádech může kouzlit jak je mu libo,- ..... "schválně, kdo z nás to má" ?!

1 0
možnosti
PH

P16e91t45e65r 44H53o56s64e35k

22. 11. 2015 16:14

Mohu vas ujistit ze levice nema k dnesnimu dni naprosto ZARUCENO/JISTE ze black population bude volit Hillary. Democrats ji sice nasadi tu "kralovskou" korunu a vypada to ze bude nominovana, ale America si nemuze dovolit pokracovani Obamovy politiky a to by se stalo kdyz by se zkorumtovana Hillary stala presidentem. My jsme v tech srackach za po krk. Jestli se to neobrati o 180 stupnu tak to muzeme zrovna zabalit.

1 0
možnosti
Foto

Podle některých to USA vždy dělá špatně. Když se někde angažuje (Korea, Vietnam), tak za to sklidí kritiku, když se neangažuje (IS), tak taky.

Když dělá policajta zeměkoule, je to špatně, když nedělá, tak taky.

USA preferuje ekonomické zájmy, RF (Kreml, Putin) mocenské. Co je horší, co je lepší?

2 0
možnosti
MR

M20i19l12a74n 82R18a29d23e84k

22. 11. 2015 15:39

s tim Vietnamem, to zacali Francouzi - da Gaulle, a kdyz je tam masakrovali tak volali o pomoc a bohuzel jim ji Kennedy dal, pak je o pomoc pozadal jizni Nam (Vietnam) a zkejsli tam, a pak i Francouzi protestovali proti te hrozne valce.

Je celkem pochopitelne ze uz za evropske kreteny nechteji umirat, naposledy v Jugosce.

tragedie je ze pul miliardy lidi necha se zahnat do hnoje, a pak kouka do oken Bileho Domu, tam uz muslim na ne kasle, tak dnes cumu do oken Kremlu. Evropa uz ma povest uslintanych kretenu kteri si neumi zavazat tkanicky u bot

3 0
možnosti
JV

J52i58ř88í 47V67a85c55a

22. 11. 2015 10:42

Podle jednoho US průzkumu se američané bojí několika zel.

Poměrně nepřekvapivě se bojí Putina. Překvapivější je, že se demokraté bojí, že vyhraje republikán a republikáni, že se vyhraje demokrat. Když se to sečte, tak více procent američanů se bojí, že vyhraje názorový oponent, než Putina.

P.S.  A to ještě nění jisté, že příští prezident splní, co slíbí. I demokraté jsou rozladěni, že z "jejich"  Yes, we can   se stalo  Yes, we scan.

1 0
možnosti
ZH

No to by ta otázka ale musela znít, nějak takhle "Bojíte se více Putina, nebo presidenta z tábora vašeho politického protivníka?"

1 0
možnosti
ZH

Nechci se Obami zastávat. Ale celej ten dnešní průser mají na triku jeho předchůdci. Nebyl absolutně žádný důvod pro druhou válku v zálivu, kromě privátních finančních zájmů rodiny Bushů, Saudů a dalších jestřábů. Oni šlapli do vosího hnízda, a my to odsíráme. Putin i Bush, patří pod nůž. ;-€

1 0
možnosti
MR

M62i56l24a40n 70R21a76d71e90k

22. 11. 2015 15:41

to je sice pravda, ale NIKDO nenuti Merkel zvat cely svet, ani jejiho mopslika Hollande, ktery rekl ze bude pricmrndavat Putinovi v bombardovani ISIS, ale bude brat jeste vice "Syranu". To je ciste evropske kretenstvi nad kterym dnes uz CELA  Amerika nevericne krouti hlavou

1 0
možnosti
TH

Silné USA nás spíš bude ukolébávat ve spánku, nějaký průser a nutnost řešit to jako EU sami (což muslimové a jejich činost na území EU dneska už víceméně je) by mohl iniciovat obrodu EU. Která je potřeba jak....

Pokud máme být co od čeho, tak nemůžeme spoléhat ani na USA, ani na Rusko, ale na sebe.

Což samozřejmě neznamená bourat nějaké vztahy, nicméně vztah založený na závislosti není a nikdy nebude dobrý.

Pokud budou muset naše problémy u nás doma řešit amíci nebo rusové, tak je EU zcela k ničemu.....bohužel

1 0
možnosti
MR

M61i28l54a46n 64R72a41d24e81k

22. 11. 2015 15:43

...spolehat na sebe....krasne se to rika, ale to je vtip stoleti. Vy tomu opravdu verite;-D zatim nikdo neni s to odstavti jednu silenou babu a jejiho poskakujiciho francouzkeho mopsla.

2 0
možnosti
Foto

Obama za to nemůže, jen sklízí trpké plody svých přiblblývh předchůdců ...

1 2
možnosti
SB

A existuje ještě jedna sorta lidí, která tomu Putinovi hraje do not: Opačný extrém: Nikoli vlažní a lhostejní lidé, nýbrž naopak zarytí až fanatičtí eurohujeři.

Když jsem tady kritizoval iracionální kroky EU, jako třeba nesmyslnou politiku směrem k řeckému dluhu, mánii kolem biopaliv nebo fotovoltaiky, přebujelou a neschopnou bruselskou byrokracii apod.,  tak se hodně často našel eurohujer, který mě kritizoval, že když se mi EU nelíbí, tak ať si táhnu do toho údajně mnou milovaného Ruska.

Takoví lidé nepochopí, že nejsem rusofil. Že tu EU kritizuji právě proto, že tady Rusko nechci, ale že ona podle mého názoru to tomu Rusku výrazně usnadňuje.

Rusko má určitou mezináírodně politickou agresivitu v genech. Abychom ho zastavili, potřebujeme mít větší sílu než ono. Ta síla však něfco stojí, protože armády, tajné služby apod., někdo musí život a financovat. A když my místo toho právě tyhle potřebné peníze budeme dávat do dotací na pěstování řepky na biopaliva, tak ztrácíme konkurenceschopnost jednak v obraně, a za druhé ve vědeckém a technickém vývoji.

Ale když tohle napíšete, jste některými lidmi hned okřikován, protože kritika EU je v jejich očích automaticky spojována s rusofilstvím.   Ale Rusko se může bát jen silné a racionálně fungující EU, nikoli nějakého spolku kašparů, kteří se nechávají rozložit přistěhovalci a nadále se zabývají dotováním fotovoltaiky, která je zcela k nepotřebě, když na hodinu zajde slunce.

5 2
možnosti
ZH

Ok, dobře popsané. Jen na řepku žádné dotace nikde nejsou, nevěřte Kalouskovi všechno. :-)

0 0
možnosti
JS

Americky volic je dnes jiz multikulturalizmem a politickou korektnosti zblbly natolik, ze kdyby to slo, tak zvoli Obamu potreti. "Levice ma naprosto jiste volice cernochy, hispance, odbory a bilou "inteligenci" na universitach.

6 0
možnosti
MR

M22i60l37a80n 35R37a51d97e23k

22. 11. 2015 3:55

nejen zblbly, ale zhnuseny tez

1 0
možnosti
MN

Islámský imperialismus se nijak neliší od Hitlerova nacistického imperialismu a znásilněná vystrašená Evropa agresivnímu islámu ustupuje tak, jak ustupovala Hitlerovi. Evropa bude ještě prosit Putina, aby ji znovu zachránil.

Já jen doufám, že v USA místo Obamy bude brzy sedět Donald Trump, který nemá problém se s Putinem zkamarádit.

Z tohoto videa je fakt depka:

The Most Disturbing Video You'll Ever See Exposing Muslim Refugees

http://eaglerising.com/26550/the-most-disturbing-video-youll-ever-see-exposing-muslim-refugees/

5 0
možnosti
PA

P88e40t40r 55A46l20t62m63a97n

22. 11. 2015 9:39

To video je fakt síla...

0 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik