Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Vaše komentáře mi mluví z duše...R^

4 1
možnosti
TH

Děláte, jako by platilo:

"Neschvaluji dle mého názoru stupidní politiku EU = Chci pod křídla Kremlu. "

Bohužel první část je teoreticky nutnou podmínkou, ale nedostačující....ne všichni, kdo píšou a vyjadřují se protievropsky, tak jsou proruští.................

1 0
možnosti
MR

ja take neschvaluji Bruselskou politiku. Ale naopak od jinych uz vubec neschvaluji to co dela Putin. a o tom to je

8 0
možnosti
KD

A proč své západní sousedy nikdy nedoženeme ? Protože náš zkorumpovaný a mafiánský režim ( velká podoba s Ukrajinou ) to nikdy neumožní, ale místní hlupáčky rád postraší Putinem, aby své ovečky při stříhání měl pěkně v houfu.;-D;-D;-D

1 1
možnosti
MR

takze co navrhujete? Co s tim chcete udelat a jak to napravit?

1 1
možnosti
JP

Ruské objetí uvítají lemplové,co se nedokáží v přirozené konkurenci o sebe postarat.

KarmaR^

8 1
možnosti
KD

Ano i to samé říká Rittig s Nagyovou.;-D

1 0
možnosti
PK

Snad nikdo rozumný nechce do náruče Ruska. Spíš jde o to jak žít s Ivanem. To co ale Vaši Yankees udělali (nebo hodně napomohli) s arabským světem od Tuniska přes Libyi, Egypt, Irák, Sýrii, Afganistán - není zrovna nejlepší vizitka politiky. Irák a Irán se řezaly spolu a to bylo pro svět docela pozitivní. Chápu, že politika na obou stranách je svinstvo, boj o trhy, vývoz zbraní, že často nejlepší obranou je útok. Nezlobte se, ale USA v posledních letech svět spíše roze.rali. Myslíte si, že se změnám na Ukrajině nepomohlo z Washingtonu?

S Jižní Koreou souhlas. Je to dané potencí a charakterem národa, větší autokracií, méně demokracie.  Je zajímavé, že Jihokorejci nemají mnoho střední třídy, která je jinde považována za motor. Doufám, že jejich tragedie na moři je ojedinělá, i když podle vyšetřování tam byl bordel větší než v "tanku".

2 1
možnosti
MR

USA politika byla posledni dobou nemotorna, slon do porculanu. To ano. Ale srovnani s Ruskem stale kulha. Alespon kam se dostanou, tam pak investuji. Rusko nic, moc, kde by take tolika na to brali.

3 2
možnosti
VK

Svatá pravda. Ale co s tím? A co s onou kolonou proputinovců? Často o tom přemýšlím, co je vede k té zaslepené důvěře v Putina a Rusko. Slyšel jsem různá zdůvodnění. Mnohá i komická, jako že je v tom jakási slovanská soudružnost. No já bych spíše řekl soudružskoust. Nebo jsem četl, že Putin je jakási hráz proti rostoucímu vlivu Islámu. Jak potměšilé. A nebezpečné. Rozdodně ode mne karma a přání pevných nervů, až na váš článek narazí ONI.

11 1
možnosti
MR

diky za prispevek, a o te slovanskosti, kde to berou? I Rusove jsou puvodem Vikingove. A jinak podobna smes jako vsechny evropske narody. I ten jejich jazyk. Pro ty co nemluvi cizi reci, vzdyt ty jejich zakladni slova jsou germanstejsi nezli v cestine.

2 1
možnosti
KC

Pane autore, musím Vám dát za pravdu, jenže tutéž otázku jsem položil dnes v diskuzi ke kterémusi jinému blogu a byl jsem vyminusován. Česku opravdu nezbývá než si celou tu tragickou éru komunizmu zopakovat. Inu jednooký je idolem slepých.

9 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik