Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nerikam, ze to neni pekna myslenka .. ale muzete mi rist treba jenjeden jediny priklad, kdy jsme se shoufovali pod praporec Sv. Václava?? :-/

1 0
možnosti
PS

Pěkně napsané. Karma! Ono by stačilo stát si tvrdě v Evropě na svých pozicích a neustupovat. A hlavně si přiznat podstatu násilí v muslimské komunitě. Odkud pramení . Jinak bude každé opatření jenom plácnutí do vody.Evropa musí být stejně hrdá na své humanistické a demokratické principy, jako arabské země na svou víru. A jakékoli projevy neochoty přizpůsobit se daným zákonům řešit. Když muslimští mladíci běhají po Francii s nenávistnými hesly proti Židům, je naší povinností k obětem holocaustu na to reagovat tvrdě a nekompromisně dle zákona.

3 0
možnosti
JM

R^....stejně tak je to i naší povinnosti pro zachování naší civilizace takové jakou ji známe pro naše děti...dnes jsem i této skutečnosti psal na svém blogu

2 0
možnosti
Foto

Znamená to okamžité stažení všech státních vojáků ze všech zemí.  Ano lidé si mají organizovat obranu doma a nejlépe tak, že si vytvoří obranné agentury a zároveň se ozbrojí.

0 1
možnosti
AF

Karma R^R^R^

Ve všem, co jste v blogu napsal, máte pravdu.

Je nejvyšší čas , něco s tím konečně dělat. 

A neutěšovat se tím, že se stane zázrak! 

To my sami musíme bránit naše domovy, naši Evropu , naše státy !

5 0
možnosti
MP

R^ Tedy, Vy to vidíte opravdu vážné, až hrozivé, když už takový ateista jako Vy svolává národ pod praporec sv. Václava:-).

2 0
možnosti
MR

M97i83l38a79n 77R96a13d71e11k

27. 1. 2015 19:35

:-) inu motivace nejaka musi byt, my ateiste praporec nemame:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik