Proč Německo stále přijímá, ubytovává.....protože nikdo neni dokonalý

to se příčí Přírodě, a proto i ten nejlepší jedinec či národ má nějakou větší vadu. I géniové ji mají, někdy i více. A zase největší pitomec má nějakou přednost. V tom má Příroda ráda balanc. Němec skočí z okna když mu to poručí.

Zatímco ostatní národy zavírají vrátka, Německo platí výpalné Erdoganovi který dle očekávání nedělá lautr nic, a Němci stále berou, sice slibují že s tím budou opatrnější, to je ale chlácholení, jede se dál. Čtu jak v Berlíně dávají do hotelů uprchlíky, co to nepřežijí. Teda ty hotely to nepřežijí. Po pár měsících to budou tak kůlničky na dříví. Ale ta přestavba na ty kůlničky vyjde sprostě draho. 

Zkrátka ten poctivý, pečlivý, šetřivý, pracovitý, organizovaný, spořádaný, shánčlivý, spořivý, čistý, pořádek milující, vynalézavý cimprlich národ musí mít nějako vadu. Jsou velice poslušní, a to  je vada. Když vládce, i demokraticky zvolený, třeba 33 procenty jako jeden rakouskej frajtr, řekne skočte z okna, oni to snad udělají. 

Já jako mladý četl vzpomínky na mládí od pár německých autorů, a myslel jsem si že přehánějí, tak zblblá mládež u nás nikdy neexistovala, my jsme zvysoka kašlali na nějakou ideologii kterou do nás hustili, inu jsme Švejci, ale vidím že jsou stále stejní. Ne všichni, pravda, hlavně Bavoráci jsou krapánek jinačí, ale......... sakrafix krucipísek, škoda toho výborného národa. Jenže tentokrát už žádný Marshall plan nebude k mání.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Milan Zavala | úterý 2.2.2016 19:39 | karma článku: 41,94 | přečteno: 1820x