Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... no v tem je právě ten trik,- Evropa reaguje na nebezpečí tem nejlepším způsobem,- držíme sa za ruky, sme solidární, semknutí, navzájem si kondolujem, nosime trikolory různejch barev (podle teho kde je zrovna nejvíc zavražděnejch),- nóóó, a ty teroristi sou z teho tak vyvalení, že už sami nevijou co novýho vymyslet, - redakce, diskotéky, kolonády, busy, vlaky,metro, kostely, letiště, hyperaktivní aktivistky, vánoční trhy,- ..... zkrátka Evropa je silná tem, že si z teho vůůůbec NIC nedělá,- proti temu NIC nedělá, a do budoucna s tem nemíní NIC dělat V EU !

8 0
možnosti
MP

To nechápu, na co takový pochod je. Kdyby šli raději něco smysluplného dělat a peníze dali na materiální pomoc sirotkům. Kdo jim to platí?

12 0
možnosti

Na nic není. Ale ti darmožrouti si připadají ušlechtile.

9 0
možnosti
JS

Verze o Tunisnovi, jako strujci vanocniho teroru v Berline je jasny desinformacni podvod. Prvni verze: pachatel-Polak. Druha: pachatel-Pakistanec. Prchal od nakladaku, dopaden v Tiergarden, propusten pro nedostatek dukazu po 24 hodinach. Zmizel, ackoli nikdo nevi kdo to byl, jake ma doklady atd. Treti verze: Tunisan. Jeho doklady nalezeny po dvou dnech v kabine nakladaku. Po cinu odcestoval tento nejhledanejsi muz v Evrope pokojne pres Nemecko, Francii do Italie. Zde byl NAHODOU legitimovan policejni hlidkou a zastrelen. Mluvit uz nemuze, pripad vyresen. Nikdo se nemusi obavat, jedeme dal.

10 0
možnosti
SN

:-).....Jane, vidím to stejně. Už jsem o tom psal ! HOní jednoho fiktivního a 18 000 dalších nedočkavě čeká ! R^

2 0
možnosti
Foto

Z Berlína do Aleppa..... hmmm..... jestli ona to nakonec není taky migrace, ale opačným směrem.

7 0
možnosti
MR

M38i36l64a25n 48R63a60d22e21k

26. 12. 2016 22:08

bohužel ne, jsou to aktivisté, ti se vrátí, pokud tam bude stále Assad, tak v pohodě, zaprotestují si a nic se jim nestane. Pokud to znovu obsadí něžní povstalci, tak do Aleppa nedojdou a vrátí se, a budou protestovat proti Assadovi a Putinovi jinde. No a co, že.

11 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik