Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Blogere, a proc dochazi k nasili mezi ceskymi belochy, napr. fanousky Slavie a Sparty?

0 0
možnosti
Foto

Já mám rovněž, jako Jaroslav Dunda,  odlišný pocit. Statistiky z roku 1997 píší, že hispánské gangy tvořily 47 procent všech gangů z USA. Pak je ještě další zpráva z roku 2011 a zde se rovněž píše o  hispánských ganzích.

0 0
možnosti
MR

to jsou drogy, a ne nasili pro nasili.

1 0
možnosti
JD

Autore, jste si jistý že to tak opravdu je? Zjistěte si něco o mexických ganzích třeba v Los Angeles, střelbě na ulici a podobně.

0 0
možnosti
JC

No když se o černošských nesmí mluvit...

0 0
možnosti
Foto

Já pokaždé když přiletím do států a čtu nebo hovořím s lidmi o ilegálech, tak se musím smát. Oni jsou tak naivní. Proč myslíte, že se nic nedělo, neděje a nic se ani na větší úrovni dít nebude? Protože obrovské slovo má byznys lobby. A pro tu je sakra výhodné, aby ilegálové v jakési podobě setrvali. Legalizace, nebo naopak deportace, by hotelový a restaurační, stejně jako zemědělský a i průmyslový byznys zlikvidovala. A tak se kolem problému chodí jako kolem horké kaše. A bude asi i po volbách a je jedno co kdo slíbí. Stejně jako dnes Bush nasliboval, že bude podporovat dream act. Jenže tenhle krok, stejně jako poslední bubamův proimigrační pokus, nic neřeší.

1 0
možnosti
Foto

Trump ale nikdy a nikde neřekl ,že nenávidí hispánce nebo Mexičany. On nemluvil o národnostech ale o ilegálech. Je pravda, že to co Trump říká je neuvěřitelně hloupé, řekl bych konvičkovsky naivní, ale na druhou stranu by se mu nemělo předhazovat co není pravda. A doufám ,že mi drazí sousedé v USA budou mít dost rozumu a Trumpa do bílého domu nezvolí. To by po bubamovi Americe zlomilo vaz definitivně.

2 1
možnosti
MR

ono je to s hispanci trochu jinak, Bily Dum ne-muze naridit postavit plot, na to je president doma moc maly pan. A tak plot je jen nekde, a nekde ne protoze jim vyhovuje prichazejici levna pracovni sila. Takze tak ci onak keca a keca.

A pokud se nevyhazuje zpatky, coz neni zas tak pravda, ono se vyhostuje, ale zase hispanci nechodi za davkama a pecenyma holubama do huby. Chodi makat. A ty gangy - to je korupci prozrana policie jak v Mexiku tak v USA, tam kde proudi drogy.

Snad si nemyslite ze nejaky vidlaci jako el Chapo prelsti DEA - ktera ma top nottch technology, vzdelane agenty, hafo penez.....a oni "nevidi". To je ale jina story

1 0
možnosti
SS

Vy jste neslysel o drive-by-shooting mezi ruznymy gangs wetbacks? Ty jsou i v Kanade v Torontu ...

1 0
možnosti
MR

to je pravda, i v L.A. se to deje. A jsou to gangy, vetsinou napojene na drogy. To je co pisu, staci krapanek zdraveho rozumu, vyhostit a zlegalizovst drogy, jak to byvalo jeste na zacatku 20. stoleti. A bralo se to mene. Pokud by se legalizovalo, tak je od techto pacholku klid, seberou je a hotovo. Ale s tema miliardama co to obnasi to nejde je to zkorumpovane na OBOU stranach hranice. 

A DEA ne- valci proti tomu, ale o tom nepisu, to jedine je zdravi nebezpecne, i kdyz jsem videl moc. A co je moc toho je prilis.

Jinak s cernochy je to jine, a ne vzdy jen pro drogy, i kdyz take

A ten Trump kazdych 5 minut keca jinak. A mit ho jako presidenta? God forbid!

1 0
možnosti