Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

...osobně bych se přikláněl spíše k myšlence....začíst se z evropy nějak hromadněji přesunovat na jih afriky........lidí v africe bude ubývat směrem k severu...do evropy...a začít to zaplňovat...a pomalu tlačit před sebou....začít pořádně využívat tamnější zdroje...které ti oslové neumí a nikdy nebudou umět využít....a zdrojově vyčerpanou evropu jim pěkně nechat....

0 0
možnosti
MR

M28i42l30a28n 66R45a75d88e85k

27. 8. 2015 20:20

jenze tam stale budu Africane a stale se budou mnozit. Proto nikdo z Cechu nechtel moc do JAR, tam sli kdyz to jinam neslo, protoze to kazdemu muselo byt jasne ze to jednou take bouchne. Ale je tu Amerika. A pak uz zbyde jen ta Cina a pristi Novocina

0 0
možnosti
JC

Někteří Evropané vyrazí do Severní Ameriky, někteří vyrazí do Latinské Ameriky a někteří vyrazí na východ.

My ale máme šanci stát se součástí sinoformního východu. Hranice machometáni-šikmajsové můžte vézt na západ i na východ od nás, ještě to není rozhodnuto.

1 0
možnosti
PK

P79e10t64r 38K40ř82í96ž

26. 8. 2015 6:45

Text, psaný osobitým stylem autora, bych si dovolil označit za jeden z jeho nejlepších. Jaké vize budoucnosti se naplní, si odhadnout netroufnu. Každopádně myslím, že o možnosti emigrace přinejmenším do nám více blízkých končin, konkrétně USA či Austrálie, bude část obyvatel Evropy v budoucnu uvažovat, či se rodiče budou snažit zajistit svým dětem takové vzdělání, aby to bylo možné pro ně (hlavně jazykové a odborné znalosti).

Autor zmínil svůj odchod z vlasti. V jeho blogu ze dne 16. července, ve kterém se věnoval emigrantům včetně svých vlastních zkušeností, jsem mu včera v diskusi uvedl odkaz na článek, který by ho myslím zaujal.

1 0
možnosti
MR

M15i68l59a44n 59R45a84d51e22k

26. 8. 2015 18:21

diky. A o tom odchodu do Ameriky, do  USA prijdou ti co nebudou otalet. Ti co dele zustanou, to jsou ti co nemaji moc penez, ti se dlhouho rozmysleji, ja to chapu, neni to lehke, tak ti  pak pujdou treba pesky za Ural.

A do Ameriky utecou ti co maji neco na zacatek, nebo dokonce na podnikani, ti treba do latinske Ameriky, ale jak ta situace vypada dnes, tak spise do Mexika. To na tom v budoucnu vydela. Inu nestesti pro jednoho stesti pro druheho. Vecna skoda te krasne Evropy, ale ja neztracim nadeji ze se objevi nekdo kdo zacne jednat misto planejch kecu.

0 0
možnosti
MP

S vaší myšlenkou, že budeme jednou rádi hledat spásu na Východě bez výhrad souhlasím, přesto vám karmu nedám. Domnívám se, že jste příliš a zbytečně zaujat Putinem(nebo spíše proti němu). Pouze tu opakujete už poněkud vyčpělou propagandu o zlém Rusku dobývajícím východ Ukrajiny, přitom nevidíte, že oba problémy mají společný cíl. Je to snaha o oslabení Evropy ze strany USA dle mého. 

PS: četl jste nebo slyšel zprávu o tom, jak nám naši američtí "přátelé" poslali pár supermoderních stíhaček F22? Víte, k čemu nám tu teď asi tak budou?

1 1
možnosti
MR

to ze nam budou  na prd, a vubec cele Evrope jsou ty moderni zbrane na prd, jelikoz v tomto konfliktu jsou nepouzitelne, to neni vina Ameriky, ale priblble evropske politiky.

To ze Putin zcela zbytecne bojuje na Ukrajine, za to zase muzou dabelske USA a volstryt.  Ja si to myslel, nakukali chudakovi z Kremlu at tam blbne, a on je MUSEL poslechnout.

1 1
možnosti
JL

Já myslím, že dost předbíháte. Doba, kdy Češi a Moravané vyrazí na východ, aby se zachránili, je dost vzdálená. A možná to nebude na východ. Třeba se jen k někomu zase přivtělíme. Tipuju k Německu. Fakt je, že evropské státy budou muset řešit časem situaci, kdy se sem budou stěhovat miliony Afričanů, protože jim dojde voda i potraviny. A každý to vyřeší po svém - Britové se zavřou na ostrově, Maďaři se obezdí, Češi budou čekat, až je někdo okupuje a anektuje, a Rusové je budou rovnou střílet - mají s tím bohaté zkušenosti a Němci zase vědí, že někdy je dobré zvolit Adolfa, ten už se s tím popere.

1 0
možnosti
MR

no mozna Nemci budou mit zase dalsiho Vudce. Ale Vudci maji spolecneho jmenovatele - pro""erou to a to paradne. Takze jestli to dojde tak daleko ze toho vudce zase budou potrebovat, tak uz nam to bude na prd.

0 0
možnosti
MB

Naprosto super článek. !!!

1 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik