Pracovali umírnění nacisté ve službách Mossadu?

Ano, je to blbá otázka, samozřejmě že ne. Ale dnes takovýto způsob myšlení samozřejmý není. Zrovna čtu novinku jak německá kontrarozvědka odhalila ve svých řadách islamistu. Prý uvažoval o útoku ve jménu Alláha všemocného.

Údajně Němec, ale neříká se nic o etnickém původu. Těžko si myslet že to byl křesťan či ateista, možná žid nebo buddhista který najednou si vzal něco takového do hlavy. A ne že by to byl unikát, policie a armáda v západních zemích, včetně USA má ve svých řadách lidi které najednou napadne něco podobného. Jako ten doktor ve Fort Hood, například.

Jinde se dočítáme že po nějakém útoku policie měla ty týpky v evidenci, a sledovali je. Tak dobře že se jim podařilo útok uskutečnit, to byli ti policejní nohsledi toho času asi na WC. Proč, když někteří byli ilegální migranti místo sledování je rovnou nevyhostili nemá asi cenu se ptát.

Dnes se z policie snaží udělat spolek který bude sice podle dnešní módy, ale pak už na nic moc. Policie v Nottinghamu, UK, verbuje, ale musíte být gay nebo člen nějaké menšiny. Jinak ostrouháte. Ne že by se to Anglánům líbilo, ale tak to prostě je. Muslimů, pochopitelně umírněných, je u policie víc než dost. A jak to vypadá i u rozvědky. 

Nevím proč po tom debaklu levice a médií nejdou elity trochu do sebe, a proč stále melou svou. Turek se směje a údajně připravuje čluny s migranty do EU.  V květnu budou volby ve Francii, a Frexit je pravděpodobný a zase bude divení,  proč a jak se to mohlo stát. Potom to půjde do kytek samo, Německo to samotné neutáhne. Leda že by se EU rozšířilo o Turecko, což nejde vyloučit,  protože podle všeho to Merkel zase vyhraje.

Autor: Milan Zavala | úterý 29.11.2016 22:44 | karma článku: 32,06 | přečteno: 516x