Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

...... brečím s ČT,- su totálně vyčerpanej,- 18 hodin nepřetržitýho pláče,- nejhorší byly ty paralelní volby vo popularitě,- tam teda Clinton nachytala fest body - 59.000.147 oproti temu hulvátovi, kerej dostal enem 59.000.145 hlasů !,- a to mě totálně zlomilo, protože mi po tak skvělým výsledku ten TV spíkr sdělil, že prej to nemá na nic vliv (?),- ...... to už mi došly aj szly, ale ináč sem se chechtal tak, že mi vodešla bránica ;-D!!! R^

10 0
možnosti

Nejlepší byla ta hláška jednoho politologa ve smyslu, že prognózy byly v pořádku, to spíš ti voliči udělali chybu... to vejde do dějin :-)

7 0
možnosti

No, vždyť tady to samé. Včera jsem měla pořád puštěné rádio a měli "Americký den". Pořád zvali nějaké rádoby experty a komentátory k mikrofonu a dokud se nezavřely volební místnosti a nepřišly první výsledky, tak podporovali Hillary jak diví. Pak nastalo pozvolné otáčení kormidel (asi aby se jim "loďka" nepřevrhla). Dneska ještě další kecy, ale opatrnější. Mne celkem dostalo, když začali mektat, že příznivé výsledky průzkumů Clintonku poškodily. Den předtím to naopak vydávali div ne za evangelium a naprostou jistotu výhry.

Ona vůbec třebas ta protiruská propaganda vyvolala takové účinky, že např. by to od Putina bylo vyhazování peněz si tady něco propagandistického platit. Tihle naši "profíci" to svoji přehnanou propagandou udělali za něj. Takže v USA to mohlo dopadnout podobně. Čeho je moc, toho je příliš.

22 0
možnosti

Taky si myslím že je to kontra produktivní, rusák i Trump se časem zdiskreditují sámi...

0 8
možnosti

Tak to jistě máte tipy na ty zaručené, pravicové a pravdivé média, viďte? Dejte sem pár odkazů, ať už konečně nežiji ve lži...:-)

2 12
možnosti

Nelze - jednou jsem dal odkaz a cenzura mi to vymazala jako "spam a reklamu". Dohledej si to sam tak jako ja a tisice dalsich a uloz do "favorites" a tam si muzes procitat "pravicové a pravdivé média" kdykoliv chces. Za ruku te nikdo drzet nebude...

10 1
možnosti

Fíra Marek-u sice vůbec netuší o co jde ale dává plus:-)

0 4
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik