Poprvé od WW2 jde opravdu o hubu

Západ je na rozcestí, a může to skončit všelijak. V minulosti se sice americké volby sledovaly, ale bez vášní, německé volby sledovali pouze Němci. Bylo fuk kdo se stal kancléřem, jelo se vesele dál, Německo bejvávalo garantem

stability a demokracie. Ani studená válka nikoho moc nevzrušovala. Uprchlíci ze socíku přicházeli, a rozmělňovali se v nových domovech. Dnes se Německo připravuje na zavedení cenzury, i když to všelijak okecává, ale cenzura je cenzura i kdyby byla nazvána kopretinou. A aby vina za cokoliv nepadla na viníky, tak máme náramný hromosvod - Putin. Rádobyvelmoc na kolenou, bordel a nedostatek, ale podle oficiálních zpráv už vládne všem mocnostem. I Merkel se nechala slyšet že Kreml dělá plány na hacknutí německých voleb, jak by to chtěl dělat nevím, není to jako v USA, nejde to,  ale to není podstatné.

I mocní ze sebe dělají oběti když se to hodí do krámu, Obama si postěžoval že byl obětí rasismu, i jako president. A všichni svorně se prohlašují za oběti nejmocnějšího muže planety - Putina. Pouze ale pokud se něco nedaří podle plánu. Což je poslední dobou často. Brexit, Trump, a vyhnání islamistů z Aleppa.  Vše zosnoval Putin, inu machr. A to přesto že mainstream varuje, že z Trumpa udělali arcilotra, že Obama překážel při "zabíjení civilistů" v Aleppu, přes dojemné fotečky trpících dětí v Sýrii, zato v Mosulu nebo Rakká to je jaksi jiné, tam se pouze osvobozuje. 

A pak to divení proč tyto americké volby probíhaly tak vášnivě, a byli vášnivě sledovány po celém Západě. Lidé už tuší že jde o mnoho. Je to poprvé kdy se přetřásají budoucí volby v Německu a ve Francii a lidi to zajímá. Naposled je zajímal akorát pád SSSR, a rozpad Tábora míru.  Poté už je jim dost fuk co se v Rusku děje.

A nejhorší je to tlačení na celou Evropu aby přijmula kohokoliv kdo zaklepe na dveře, a poté ho hostila na věky. Nový šéf OSN A. Gutiérres by chtěl dokonce PŘINUTIT státy brát migranty do celé EU, ale jak přinutit migranty neřekl. Štěstí že OSN je bezzubá zrůdička. 

A tam kde už je migrantů háfo, a skoro vesměs samí mladíci, tak už asi zavádí novodobý Lebensborn. Sice jen nenápadně, ale posuďte sami. Ve školách organizují různé akce aby se migranti a Němci poznali mezi sebou. Prý rodiny se žáky škol. Aby se navzájem poznali. Ale i ty multikulti naladění novináři nedokázali nafotit rodiny a školáky. Jsou tu pouze školačky a mladí Syřané. A poznávají se, oťukávají se. Nějak tam chybí němečtí školáci, a uprchlice.  A teď by jim to nějací náckové podporovaní Putinem chtěli kazit.

uprchlíci z válečných zón, a školačky, škola porádá multikulturní akce
noví němečtí chlapci se učí soužití v Německu
mládež se ve škole připravuje na budoucnost
z multikulti naladěného článku, uprchlíci a školáci. Vidím jen školačky.

KDYBY ZDE VŠUDE SEDĚLY TŘEBA RODINY S DĚTMI, NEBO NĚMĚČTÍ CHLAPCI A DĚVČATA, TAK PROSÍM, ALE TOHLE ZAVÁNÍ SNAHOU O NĚCO JINÉHO.

Autor: Milan Zavala | pátek 16.12.2016 0:04 | karma článku: 39,01 | přečteno: 1323x