Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

P29e54t39e86r 29H58o10s22e63k

8. 12. 2015 12:39

Vazene publikum. Prestante analyzovat,vzpominat na leta minula, nadavat, atd., atd. Dnes je ( diky nasi zahranicni politice ) situace ponekud jina. Ten Trump o kterem se vyjadrujete slovy "tluchuba, rasista, hlupak, atd. dokazal vic nez vy vsichni dohromady. Valna vetsina z nas ma plne zuby politicke korektnosti ( na CNN se to nedovite ) ktera tuto zemi dotkacila na pokraj propasti. Cim vic se zdejsi media opiraji do Trump, tim vic se jeho popularita zvysuje i u cernych. K dnesnimu dni to vypada, ze tu nominaci ma skoro zajistenou at uz RNC ( Republikan National Committee ) dela co dela. To jeste neznamena, ze se Trump stane presidentem. On muze nazbirat a pravdepodobne nazbira popular votes, ale on musim met dostatecne moznstvi electoral  votes a to se pravdepodobne nestane diky statum jako je New York, California,atd. ktere maji nejvyzsi pocet hlasu vzhledem k poctu obyvatel. Ja ( mluvim za sebe ) bych velmi rad toho Trump v tom White House videl z mnoha duvodu, ale to uz je jina vec. Neni vubec vylouceno, ze Hillary a Bill se nastehuji zpet do mista ktere velmi dobre znaji a budou se tam citit " jak doma". Pokud se tak stane, bude to pokracovani Obamovy politiky jak zahranicni tak domaci . Jednim slovem bude to prusvih, ale JA to nejak jeste preziju. Doufam. ;-)

2 0
možnosti
MR

M43i39l56a53n 82R24a31d49e81k

8. 12. 2015 19:04

proto je Trump oblibeny, a vede. Sice JE tluchuba, ale vymakl dobu. Vi ze politicka korektnost uz lidem leze krkem, a to i tem cernochum kteri nejsou nemakacenka. 

A pokud se Hitlary dostane do WH tak to je konec. Pokud se tam dostane Trump, vylouceno to neni, cert vi, tak to muze zvorat ale nemusi. 

Totez Le Pen, pokud bude vladnout v Evrope Merkel, a ten nouma Hollande bude bude poskakovat vedle ni nebo Putina, tak to pujde na 100% do kopru. S Le Pen nebo nekym jinym v Nemecku mozna, mozna ne.

1 0
možnosti
PK

P79e92t11r 25K80ř81í88ž

8. 12. 2015 9:33

Myslím, že razantnost změn bude záviset na volebním systému. Jiné je to jistě tam, kde "vítěz bere vše" a jiné v poměrném zastoupení. Jak napovídá nejnovější průzkum pro ČT, snad i v ČR se trochu něco změní: jak Úsvit, tak SPD mají 4 %. Takže jsou obě na dohled parlamentu. Kdyby Okamura nenaštval spoustu lidí svým "hospodařením" v Úsvitu, měl by teď 8 %. Odkaz: http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/1629622-kscm-ztraci-cssd-naopak-roste-ukazuje-volebni-model-pro-ct

Odkaz na krátké video s titulky na facebookovém účtu zobrazující demonstraci proti imigraci v Erfurtu v Německu. Nikoli "holé lebky", ale zlobící se běžní občané, které prudí reportérka ZDF: https://www.facebook.com/video.php?v=830419147057055 (poznámka: video je dostupné, ač stránka někdy tvrdí opak, jen se vždy musí znovu spustit)

3 0
možnosti
PK

P84e91t78r 27K13ř37í44ž

8. 12. 2015 9:40

P.S. V dohledu kamery je jen 1 holá lebka, a to ochranka reportérky, v jednu chvíli ji oddělující od naštvané dvojice :)

1 0
možnosti
MD

Co je na Francouzich skutecne francouzskeho, co dela Francii skutecnou Francii? Co dela Saudskou Arabii Saudskou Arabii? Jeden by rekl, ze vic nez trocha, predevsim toho kulturniho, spolecenskeho ale i nabozenskeho 'rasismu' neskodi. Je to jako michani barev na malirove palete. Z krasnych cistych barev nekdy vznikne nevabny hnus.

2 0
možnosti
MN

Moc by mě zajímalo v čem vidí autor článku levicovost, pokud lid slyší na nacionální výzvy a kritiku mezinárodní a imigrační politiky USA a EU?! Myslí snad, že Německý nacionalismus byl levicový tím, že dal práci německým dělníkům, když na druhé straně - velké německé podniky byly v soukromých rukách nacistických německých straníků? Adoruje nebo kritizuje Pinocheta, který vojenským převratem zlikvidoval a vyvraždil levicovou vládu v Chile a provedl genocidu značné části svých spoluobčanů, aby umožnil návrat zahraničních vlastníků k surovinovým zdrojům Chile (US firmy)?

0 0
možnosti
MR

M46i68l24a30n 84R25a36d29e18k

8. 12. 2015 19:07

spis bych resil levicove vlady Kuby nebo Venezuely. Tam vrazdili ponekud vice a zilo se tam o mnoooooho hur nez v Chile za Pinocheta. 

A je to levice co vita uprchliky v EU, tem co ne se nadava do nacku, extremni pravice, atd. to nevite?

1 0
možnosti
DP

D64a71d74a89k 18P83e67t37r

8. 12. 2015 4:47

Voliči se také jednou nechali slyšet v Německu a jak to skončilo?

0 0
možnosti
MR

znova - proc myslite ze to 33% Adovi odkleplo? Protoze ostatni politici byli zrovna takovi kreteni jako ti dnesni.

9 0
možnosti
Foto

No jo, tak jste konstatoval, že v USA je žhavým kandidátem na presidenta rasista a hlupák Trump, a ve Francii že slaví úspěch nacistická siréna Le Pen. No a co teď s tím. Pan Konvička a jeho partička jí pogratulovali. Nevím jestli je důvod k radosti. Je to totéž, jako když kdysi se někteří radovali, že Hitler zatne tipec Stalinovi a titéž pak juchali nadšením, že Stalin si poradil s Hitlerem. Výsledek byl v obou případech tristní a nejinak tomu bude i dnes.

1 0
možnosti
MR

to je prave ono, a vite vubec proc se Ada dostal k lizu? Protoze okolo nej to byl ten samy lempl jako dnes. Pacifiste kteri nechteli videt a slyset, pred tim chrapounska versaillska smlouva. 

Dnes se to opakuje, a o tom to je. V USA maji lide az do pr......le politicke korektnosti, affirmative action, a to i ti uspesnejsi cernosi. A stale se tim levice ohani, tak co se divite?

Hollande jako podrztaska Merkelove, vypada to ze se ji pta i na to jestli muze jit na zachod, je to ubohy slaboch. Jak myslite ze to dopadne?

12 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik