Pomalu ale jistě se muslimové dostávají do evropských vlád

Ve Francii je nová muslimská strana, UDMF, ve Švédsku ministr pro bydlení se kamarádí s muslimskými extremisty z rodného Turecka, sice jsou všichni tito lidé mírumilovní, ale prý když na to přijde poteče krev. To neříkám já, ale 

oni. Takže jak stále tvrdím, občasné teroristické útoky jsou jen takové škádlení, oni se dostanou k moci zcela legálně, jejich lidé si je zvolí. Čím více jich Evropa přiláká na dávky jen za to že se prohlási za uprchlíky z válkou zmítaných zemí, ať už je to Maroko, Řecko nebo Francie, ale i Česko, čímž mají dávky a ubytování zajištěné, tak tím více voličů tyto strany budou časem mít.

Co by si měli uvědomit dnešní politici, je že za pár let už je nebudou potřebovat, a i oni půjdou do šrotu nebo do budou muset makat coby občané druhé kategorie. Kdyby se to nevědělo, ale o švédském ministrovi Mehmetu Kaplanovi se to ví dávno, o nové musimské straně si už neděljí iluze ani sluníčka, pouze lžou protože to jsou lidé co nejsou s to přiznat že se mýlili. 

UDMF zatím jen bude prosazovat nošení hidžábů a halal maso, prozatím. Co přijde pak až budou silnější ví už i slunčata, i když ještě dlouho budou mlít svoji mantru. Musí vědět že na ně dojde ještě dříve než na xenofoby, musimové jsou totiž většinově netolerantní k LGBT, feminismu a vůbec sluníčkovému způsobu života. To si mohou dovolit pouze na nenáviděném Západě. 

A zatímco se někteří muslimové derou do politiky, dole už se pomaloučku připravují také. Vypadá to zatím srandovně, úsměvně, jako když chlapci z NSDAP takto srandovně začínali. 

Ale když čtu zprávy jako tyto tak   jako že by chlapci z německé armády se přidávali k ISIS, a někteří symaptizanti v německé armádě dokonce prý jsou, nebo že se v Německu potlouká asi 100 000 nebo možná i 500 000 uprchlíků neznámo kde, u spořádaných Germánů, ne u Švejků odvedle, tak jsem z toho paf.

Turečtí vlci  vyřvávaji v německých ulicích, na ty vodní děla neplatí, tak si říkám že pozorujeme pozvolnou změnu Evropy. Středověk se vrací. 

ZDROJ   A ZDROJ  

Fotka u perexu - švédský ministr  Mehmet Kaplan

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Milan Zavala | pondělí 18.4.2016 4:16 | karma článku: 40,21 | přečteno: 1579x