Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

S většinou ve vašem článku souhlasím. Evropa sama si kope hrob.Jen se mi nějak nezdá, že by USA tak ležel na srdci skutečný prospěch Ruska. Vzhledem americké politice na středním východě už nevěřím, že by u moci byli lidé, kteří domýšlí důsledky svých činů. Nebo je to ještě horší než si myslím. Oni si naopak bláhově myslí, že oslabením Ruska cosi získají, klidně by Číně i něco přihráli. Zadluženost USA u Číny je tak obrovská, že to snižuje důvěryhodnost americké politiky v těchto geopolotických hrátkách. Dlužník je vždy nějakým způsobem pod tlakem věřitele.

0 0
možnosti
Foto

Veškeré zlo se děje, jako obvykle, pod taktovkou státu. Stát lidem vezme peníze a nechá je napospas těm o nichž píšete a dokonce jim za tyto peníze usnadňuje jejich život tam, kde je lidé nechtějí.

1 0
možnosti
SB

Karmu jsem Vám dal, ale neodpustím si napsání toho, že si myslím, že je chybou, když se otázka přistěhovalcetví redukuje pouze na tom, že hovoříme o náboženství přistěhovalců. Jako kdyby ten problém tkvěl pouze v tom jejich náboženství.

Já so domnívám, že ty osoby s sebou přinášejí ještě jeden problém: Hrozbu přelidnění Evropy, jako jsou nyní již přelidněny ty oblasti naší planety, odkud k nám přicházejí.

Tento problém je tak trochu opomíjen, protože zatím nebuší na dveře. Jejich nepřizpůsobivost poznáváme na vlastní kůži již nyní, a tak jí pozornost věnujeme, kdežto přelidnění zatím nenabývá kritických forem, aproto mu zatím pozornost nevěnujeme. Ale na planetě přibývá lidí geometrickou řadou, a jestliže to hodlají řešit přistěhovalectvím do Evropy a navíc jestliže v trendu bezmyšlenkovitého plození potomstva hodlají pokračovat i tady, tak do třiceti nebo padesáti let se máme na co těšit i bez ohledu na jakékoli náboženství.

3 1
možnosti
PK

P48a28v64e72l 68K72u98l47a

9. 12. 2014 8:38

No, kdyby na planetě přibývali lidé geometrickou řadou, tak už tu dávno není k hnutí :-). Leda, že by geometrickou řadou také ubývali, a to ne. ;-) Evropě dokonce hrozí spíše demogafická krize, ale tím nechci říci, že by nízký počet obyvatel měli zachraňovat právě muslimové:-)

0 0
možnosti