Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TJ

Z toho oficiálního mega loni přišlého do Němec bylo dle Němců 20% opravdu Syřanů. Od začátku je syrský konflikt jenom zástěrka, za kterou se to sice neschová, ale kterou rvou vítači do krku každému, kdo nesouhlasí. Letos tím budou ještě mávat, pak vymyslí něco nového. Pokud teda nebude rozpoutána válka ještě někde jinde, to by pro ně bylo skvělé. Makrela už asi ani žádnou záminku nepotřebuje, ta je zjevně pevně rozhodnutá Evropu zničit a nepřestane, dokud ji neodstřelí.

4 0
možnosti
JB

Koukám na toho chudáka Erwina, co postrádá 2000 eur, a je z toho celý špatný, a vrchol všeho, neobjala ho žádná vítačka, ty, co se ztrapňovaly vloni v létě, už odvál čas. A zárověň se dívám na TV, na dvě kurdské bojovnice, které se spolubojovnicemi, které prý činí tak třetinu kurských bojovníků proti IS, a které šíří hrůzu mezi mezi jejími zbabělými vojáky. Jaký propastný rozdíl, mezi ublíženým, ukňouraným Erwinem, který v Bamberku žadoní o svých 2000 eur, a hrdými Kurdkami ze Sýrie, které se zbraní v ruce bojují proti IS, za svobodu. Takhle to vidím, muži syřané muslimové, budou do EU dál proudit, aby získali svých 2000 eur, a objetí blonďaté vítačky, a ženy, syrské kurdky, také muslimky, budou budovat, snaž už konečně, svobodný Kurdistán, i z části Sýrie.

16 0
možnosti
MR

No, ma stesti ze s nim udelali rozhovor. Tam zada aby uz s tim neco delali. Tak uvidime.

3 0
možnosti
MP

Ten proud migrantů začal ještě před syrským konfliktem, tudíž ani jeho uklidnění nepřinese ukončení migrace do EU. Ukazuje se jasně, za čím jdou.

Když lezou mravenci do špajzu, tak jsou jen dvě možnosti: 1) vyklidit ze špajzky cukr a další potraviny, 2) postříkat proud mravenců a přerušit tak cestu. Oni si dají nějak vědět nebo ztratí orientaci a na čas dají pokoj.

Obě možnosti mají omezenou platnost a musí se v případě potřeby opakovat.

18 0
možnosti

Migranti přestanou proudit, až se uklidní Frau Merkel a vrátí se ke své původní politice z doby před 10 lety, tj. omezení imigrace. Až přestane naslouchat té bandě lidí, jejímž jediným cílem jsou vyšší zisky. Což by mohlo vést k snížení růstu ekonomiky Německa. A to zase k pádu Frau Merkel. ... Takže nepřestanou. :-(

4 0
možnosti
RP

Nepřestanou...teď jsou na řadě z Afriky.Jenže to zatim EU moc nevnímá, bude jim to zase chvíli trvat . Než se vzpamatuji bude Itálie plná afrických uprchlíků. . Rv

7 0
možnosti
MR

no pokud to vnima kazdy druhy Evropan, nevidim motivu aby si toho vlady nevsimly. Ale ono to sype, a to nejen ziskovkam. Takze po nas potopa

5 0
možnosti
PJ

Klid nebo nekliod v Syrii na proud migrantů nemá žádný vliv. Evropské elity se rozhodly, že nechaj zčernat Evropu a taky to udělaj. Pokud by vyschnul proud ze Syrie, opatří si jinej.

14 0
možnosti
PK

Nejsem velký optimista. V arabském světě sice došlo od 50.let k poklesu plodnosti žen, ale několikanásobně klesla dětská úmrtnost a výrazně se prodloužil věk dožití. Výsledek - ohromný nárůst obyvatelstva po 2.válce, které tyto země nemohou uživit. Jen v Syrii se mluví za cca půl století o trojnásobném nárůstu obyvatel. Podstata je tedy ekonomická, ne že by Asad byl nějaký extrémní zabiják na tamější poměry.

11 0
možnosti
MR

ale je tu jeste jedna vecicka, neutikaji ti chudi, ti na to nemaji, utikaji jen ti kteri chteji luxus zadara

10 0
možnosti
Foto

Vznikla nějaká nová cestovka s názvem Frontex? A jak se dozvídám z článku, zadarmo zajišťuje lodní dopravu na pobřeží EU. Díky za info, přihlásím se tam a ušetřím za trajekt. ;-)

8 0
možnosti
MR

musite se ala cachtat vedle nejake te kocabky

5 0
možnosti
DK

Stejne je to komicke, jak Assada media vylicila jako toho nejvetsiho barbara, zatimco IS vrazdil tim nejbrutalnejsim moznym zpusobem. Spojenci v cele s USA podnikali symbolicke utoky na IS a ten za celou dobu jejich zasahu rozsiroval sva uzemi. Americane cvicili syrske vojaky pro boj s IS, coz skoncilo jeste vetsim fiaskem nez ocekavali ti nejvetsi pesimiste...Tak nevim, kdo je nakonec za blba, ale Assad s Putinem to nejsou...

13 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik