Pokud Erdogan znovuzavede trest smrti, tak se Turecko nestane členem EU, řekla Merkel

Opravdu? Takže pokud se udrží chvíli na uzdě tak Turecko nahradí Británii?  Po roce 2004 trest smrti Turci zrušili, aby si tak připravili cestičku do EU, a dnes to vypadá že Erdogan by rád popravil celou opozici, když tak bleskově

našli tisíce spiklenců pár hodin po puči. Takové fofry by jim mohli závidět hoši z KGB, CIA i Mossadu. Ale kdoví jak to bylo. Je to jejich země a jejich politika. Jenže Merkel dává další naděje, typu přijťe všichni my to zvládnem, a do EU se může dostat každý, od Ukrajiny přes Turecko a dál. Sliby se slibují, a pak se diví že to ostatní vzali vážně je z toho zase někde bordel. 

Co se stane pokud Erdogan ten trest smrti opravdu nezavede?  A pak bude usilovat nejen o bezvízový styk, ale i o členství?  A pokud ho dostane, tak co to s Unií udělá?  A pokud ne, a on se dožere a urazí, to on rád, tak co pak udělá když mu z EU dali najevo že jen on může Evropu zachránit před tím masovým obohacením?

On se Erdogan rád mstí, skřet jeden. Bude se mstít Unii za nesplněné sliby? A pokud mu ze strachu vyhoví, nebude to ještě horší?  Pokud trest smrti ale znovu zavede, a tím se stane pro EU nestravitelný, a tudíž otevřený nepřítel, jak se k EU zachová? 

ZDROJ z Reuters

Autor: Milan Zavala | pondělí 18.7.2016 23:55 | karma článku: 30,93 | přečteno: 700x