Pokleslý rasistický xenofobni humor ještě nikoho nezabil

a nezabije. Ač je to nechutné, normální člověk se nezasměje, blbánci se vyblbnou, a vše vyšumí do ztracena. Problém nastává když se začne tyto hovádka trestat, stanou se z nich mučedníci, a zláká to další a další. Už to nebudou boží hovádka, ale "bojovníci za svobodu slova". A z bojovíků za svobodu vyjadřovat vlastní tupost se mohou, přijde-li ta správná doba, stát opravdoví bojovníci za cokoliv.

Co zabíjí jsou ideologie, jak už pravil klasik, ýdeje by se měli zavírat do ZOO, jsou nebezpečnější nežli hladový tygr. Naši předci říkali že cesta do pekel je dlážděná dobrými úmysly, a ideje nejsou nic než dobré úmysly. Zabíjí nás národní socilalismus, reálný socialismus, bolševici, islamisté, a jiní -isté, a napomáhají jim sluníčkáři, i když Lenin je pojmenoval jinak.

Snažit se smazat jakýkoliv projev nevkusu nebo nechutnosti z webu se míjí účinkem. Nemluvím o trestných činech, jako vyzývání k násilí, nebo pornografické stránky s dětmi, jelikož ty děti byli k tomu zneužité, ale přiblblé vtipy bych ponechal. Chodí tam jen přiblblí, zachechtají se a je pokoj.

Že by to lákalo k nejakým akcím? Ani náhodou. Pokud se nějaké extremistické akce objeví, a chtěli by někomu škodit, a od toho je policie, tak ty voly nevyprovokovaly tyto stránky, jelikož jsou to lidé s velmi nízkou inteligencí, tak nízkou že vůbec žádný smysl pro humor nemívají, ani pokleslý ne. Neměli ho nacisti, neměli ho kovaní soudruzi a nemají ho islamisté. Zkuste najít nějaké jejich islámské vtipy, já se marně snažil, nenašel jsem ani nechutný islámský humor.

Takže v tom vidím bouři ve sklenici vody. Nic se neděje a když je necháme být, nic se nestane. Stane se pokud je budeme brát tak vážně že si o sobě začnou myslet že si ten vážný zájem zaslouží.

Autor: Milan Zavala | středa 1.10.2014 17:36 | karma článku: 26,84 | přečteno: 1497x