Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... byl to ohromný pochod,- solidarita (čti -"ukážem ksichty"), svoboda (čti - mantra EU), síla ducha (čti - slabost) , vstřícnost a umírněnost (čti - předposranost), jednotná Evropa (čti - hromada bruselského hnoje) ..... zkrátka,- pravdy a lásky není nikdy dost V!!

2 0
možnosti
Foto

Pokud stoupenci práva šária vyhrají ve volbách, a to tak že budou mít ústavní většinu a ještě předtím změní složení Ústavního soudu, tak nic nebrání a nemělo by ani bránit tomu, aby se zde prosadilo právo šária. O tom je demokracie.

Jinak řečeno, jak této možnosti chcete zabránit. Protože pokud budou mít ústavní většinu, tak bez problému dokáží právo šaria prosadit násilím. A to je vždy ta horší varianta.

Pokud nějakým způsobem zakážete stoupencům práva šária za jeho prosazení agitovat, získávat hlasy ve volbách, sdružovat se, tak se vámi obhajovaná demokracie se mění v diktaturu, takže s vaničkou vylijete i dítě.

0 0
možnosti

Co Vám říká §403 a 404 trestního zákoníku?

0 0
možnosti
LN

...ano máte pravdu..když píšete ...že ..."V Česku ministr Chovanec už se nechal slyšet že uprchlíky ze Sýrie prověří, nežli je přijme do republiky."...konec citátu

...víte co je nejhorší.....???....že to pan ministr řekl PŘED zasedáním vlády. která o nějakém příjímání uprchlíků má teprve jednat....!!!...zdá se že nám zase někdo věší bulíky (uprchlíky) na nos....

3 0
možnosti
JO

Je rozhodnuto předem. Už je odevšad slyšet, že je to jen 15 nemocných dětí a pak se potichu dodá - s rodinami.

No jo, pak přijdou další příbuzní, další jako jenom děti a rozkřikne se, že i Češi jsou štědří a šup, budeme tu mít Francii.

Někde k tomu ministr říkal, že je třeba celým rodinám zabezpečit kvalitní zdravotní a sociální pomoc. Ano, hlavně ta sociální bude na "furt".

2 0
možnosti
RE

Kvůli karikatuře tady před lety už maglajs byl. Tehdy ,,jenom" vyhrožovali. To muselo zařvat 12 lidí, aby se vyzkoušelo, že to ti teroristi myslí opravdu vážně?

1 0
možnosti
LN

...chcete v obavě před teroristy zakázat karikatury...???

1 0
možnosti
MP

Taky si myslím, že ten pochod byl poněkud "odkloněn". Francie jako stát svobodu slova zaručuje. Ten, kdo proti této svobodě vystoupil, byl jednotlivec, fanatik, kriminálník, vrah. Takový člověk, resp. lidé, přece nerespektuje skoro nic, natož jakousi svobodu slova. Takže lidi apelovali na koho? Politici šli v čele průvodu proč? Nejsou mezi nimi ti, kteří eskalování toho terorismu umožnili? Obávám se, že ten průvod byl jen jakýmsi ventilem pro emoce davu, aby se "nám" ti občani jaksi  nezradikalizovali "nesprávným" směrem, aby stále žrali tu břečku multikulturalismu a eurosocialismu. Až ten šok odezní, tak uvidíme. Lidi se po tom emočním napětí unaví a zase potáhnou tu káru dál.

3 0
možnosti
MF

Souhlas s paní Pokornou - byla to taková politicky korektní demonstrace. Včetně pozvaných reprezentantů států, které jsou známy svou tolerancí a svobodou tisku - například ze Saudské arábie, Kataru atd. Paní Le Pennová a její stoupenci demonstrovali jinde, aby slušné a korektní občany nepřivedli na nějaké špatné myšlenky.

3 0
možnosti
Foto

Karikatury byly za hranou??? Rv

1 1
možnosti
MR

M66i11l16a14n 17R47a81d91e13k

11. 1. 2015 18:59

pro nektere lidi ano, a karikaturovali vsechny bez rozdilu, s tim rozdilem ze pouze od muslimu se dockali odplaty. Tak nejak neevropsky

0 0
možnosti
JM

Nemyslím,že by byl do nikam.Připadlo mi,že směřují rovnou tam.?

4 0
možnosti
MR

M66i61l52a46n 31R10a67d86e41k

11. 1. 2015 19:00

to ale nemuzu do titulku dat, to si dovoli jenom jeden bloger Rambousek a jenom jemu to projde.

0 0
možnosti
JS

Ve Francii je asi 750 t.zv." no go zones". Zde neplati francouzske zakony a vlada prakticky prenechala moc islamistum. Plati zde islamsky zakon sharia a stat neni schopen zajistit ani zakladni funkce, jako jsou policie, pozarnici, nebo ambulance. jsou to islamska ghetta, kde zije asi 40% z 5 milionu francouzskych muslimu. Vypada to tam stejne, jako mista v Afganistanu, nebo Iraku. Na ulici vidite mlade muze v trickach s portretem Bin Ladina, v TV prenaseji projevy Abu Musab Zagraviho, ktery vedl boj proti americke armade v Iraku. Zde mohou islamiste naprosto volne rekrutovat teroristy, bez obav z perzekuce. Tito odchazeji s francouzskymi pasy pres Turecko do Syrie a Iraku, kde prodelavaji vojensky vycvik, bojuji a stejne volne se vraceji zpet do Evropy, kde zakladaji teroristicke bunky. Jejich pocet je takovy, ze je zcela nemozne je sledovat. Zakony pak nedovoluji proti nim zakrocit, az do chvile, kdy zacnou vrazdit.

6 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik