Pár dat pro docenta Konvičku

viděl jsem totiž ten masakr na Hyde Parku, kde moderátorka sice věděla kulový, ale božsky trpělivý Konvička jí zas moc neutřel. Začnu od konce, kde se ptala co by dělal kdyby jeho potomek přišel s tím že konvertoval k Islámu. Na rozdíl od muslimů, křesťané, buddhisté, šintoisté, ateisté a jiní to berou s trpělivostí. Doufají že je ta blbost přejde. Jsou tisíce dokumentovaných případů kde muslimské dítko konvertovalo ke křesťanství, a buď ho zabili rodiče, popravily autority, nebo museli utéct, když se rozhodli pro ateismus, nemusím říkat že to je ortel smrti.

Kromě případů, napsal jsem o jednom zde kde otec s tím nesouhlasí, ale nechá ji a doufá že to přejde. Španělé, kteří jsou většinou zažraní katolíci, o kterých i papežové říkali že by to měli brát lehčeji, tak tady jeden příklad za všechny. Leticia Moracho, z Madridu, žila 16 let s Iráčanem, katolička, ale jelikož otec byl muslim, nechala aby jejich dceru vychovával jakožto muslimku, když dceři bylo 9 let, unesl ji do Iráku k jeho rodině. Ona za ní bojovala skoro 3 roky, a šla pro ní do Iráku už za války, podařilo se jí dceru dostat zpět, zde na fotce, matka nalevo od ní, a když se jí ptali co udělá s dceřino závojem, řekla že počka až sám spadne. Po týdnech ho dcera sama sundala, a poté se radostně integrovala zpátky do španělského života. Do kamery pak řekla, že holky to mají v islámské zemi těžké, nemohla si jít chodit hrát ven, nemohla jezdit na kole nebo si jít zaplavat, jen kluci mohli, holky musí být doma. Porovnejte konverze k Islámu. Byl o tom pak na natočen televizní seriál. Rescatando aSara

Moderátorka se také ráčila zmínit o teroristech z Irska a Baskicka. To že ona nevěděla kolik obětí to vyžádalo ji nevadilo, ale ani nevěděla, a pan Konvička se asi zapoměl zmínit, že to byly problémy separatistické, lokální a neexportovatelné. Pokud se tito teroristé dostali do zahraničí, tam o nic neusilovali a neusilují. V Mexiku je háfo etarras, neboli pacholků z ETA, mají je tu pod kontrolou, a když se to hodí je vláda vyhandluje za nějakého uprchlého mexického zločince, kteří do Španělska někdy utečou, nepotřebují totiž vízum.

Ale muslimští teroristé, to je jiné kafe, ti to dělají kam přijdou, všude kde to není muslimské, tam je to podle nich válečná zóna, a tak se může proti nevěřícím psům leccos podniknout. Nehledě na to že třeba unesou dvě české dívky, a požadují aby Američané propustili muslimskou teroristku, nebo unesou Japonce, a chtějí totéž, to že ten či onen stát s tím nemá co společného je jim fuk, všichni jsme pro ně nemuslimský dobytek, nebo nedostatečně muslimský, zajali také Jordánce, a požadují totéž, jinak budou padat hlavy, a to doslova. Tohle Baskové nebo Irové nepodnikali, byl to lokální problém.

To aby si paní moderátorka jaksi srovnala, je to něco jako když nedávno jeden Čech přepadl náslině vietnamskou večerku,  Češi ho odsoudili, a lidé mu přáli dlouhý trest, tak kdyby jsme byli jako muslimové, chtěli bychom ho osvobodit, protože stačilo říct - on je mučedník, chtěl tak pomstít americké vojáky kteří padli ve Vietnamu, a někteří byli v zajetí mučeni. Něco tak pitomého by tu nenapadlo ani největšího šílence. Ale u muslimů je toto normální.

Autor: Milan Zavala | čtvrtek 29.1.2015 17:06 | karma článku: 41,63 | přečteno: 3357x