Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

R^ Jsem narozen 4.7., fandím US, ale nejen proto. :-)

0 0
možnosti
JD

ono nacpat prachy co se cpou na boj s terorismem a podporu netáhel celého světa do jádra, infrastruktury accupaků, vodíku, palivových článků .. tak do pěti let potřebuje auroamerika desetinu ropy a arab by skončil na velbloudu, učil se na písek a ropu a na podporu terorismu by neměl ani náhodou

1 0
možnosti
LJ

Stát se nezávislým na ropě z Orientu je možná proveditelné, zastavit úbytek obyvatelstva se mi nezdá proveditelné. Za chvíli začnou vymírat silné poválečné ročnky a nikdo nevidí jiný způsob jak řešt tento očekávaný rychlý úbytek, než přijímat muslimy.

0 7
možnosti
SV

Vy jste snad zešílel.

2 0
možnosti
PK

Je to zajímavé o USA závislosti a nezávislosti. Jen se ptám zda když zdrojů  z ropy u Arabů výrazně ubude, zda se o to více nebudou tlačit na Západ. Rusové kromě surovin také nemají na rozdíl od východní Asie co nabídnout. Vodku umí všude, i ve Finsku.

0 0
možnosti
PK

Předpokládám, že i snaha o energie ze slunce, větru apod. cestou je, i když to potrvá. Líbí se mi třeba, že na rozdíl od českých chaotů říkají Němci - omezíme dotace, ale nepřipustíme zabrzdit rozvoj odvětví, neboť se bude technicky a technologicky a tedy ekonomicky dále vyvíjet.

0 1
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik