Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Karma. Není nad to přečíst si na blogu něco živého, bez zprostředkování redaktorů.

1 0
možnosti
PBR

jo jo jo a ještě jednou jo :-) Jen více a houšť podobných článků. Je to paráda číst tady v Praze. Napište prosím další, a jestli můžu poprosit, zkuste i o gastronomii. Hlavně o té pouliční. Tacos a Enchiladas, jak se to prodává, čím se plní a podobně. Zajímaly by mě také třeba ceny na ulici a ceny v restauraci. A ještě mám prosbu, kolik je cca nájem malého bytu?

Díky moc za podobné články R^

2 0
možnosti
MR

M88i70l65a81n 38R61a58d72e91k

26. 2. 2015 19:54

Uz jsem davno, v mych prvnich clancich na toto tema psal, muzete vyhledat, ale jeste obcas napisu.

Co se bytu tyce, zalezi na ctvrti, a jestli to ma garaz. Tak to muze byt od 2000 pesos za mesic, bez garaze, stary barak, nedobra ctvrt, nebo neco lepsiho, s parkovanim, tak od 6000 nahoru, luxusnejsi, tak 17000 za mesic, nebo take okolo 17000 mesicne ale v dolarech, pro snoby.

Pokud je po byt kratky, tak amueblado, cili s nabytkem jen trochu drazsi, ne o moc.

Tacos se plni cim vas napadne, placka je mexicky talir a pribor v jednom, date cokoliv, od ryze a fazoli po maso, a jite. Enchiladas jsou ruzne recepty, ta placka se osmahne na oleji, da se do ni maso, vetsinou kureci, zalije salsou, nebo omackou mole, to ma ruzne varianty.

A ceny jsou od 10 pesos za 4 tacos na ulici, nedoporucuji, v restauraci así tak od 40 pesos za tri tacos nahoru. Ceny se velmi ruzni

1 0
možnosti
RE

Diky za toto svědectví! Přesně to jsem si říkal, že ,,sociální systém" dělá z dříve hrdých a pracovitých lidí jen tupé přijímače ..sociálního blaha." Taky bych měl tady hodně nápadů, ale to by na mě hned skočila ,,sociální" čoika, hygiena, atd a sestřelila mě na ,,sociální" pracákR^

4 0
možnosti
MR

Tak, diky tomu ze tu politici jsou banda zlodeju, tak nejsou davky ani podpory, ale jak se rika vsechno zle je k necemu dobre, kdyby tu bylo tolik lidi na davkach jako v Evrope, to by bylo peklo na zemi.

2 0
možnosti