Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proboha, věřit právě vládě Sobotkově, jak všechno půjde se začleňováním imigrantů hladce, může snad jen blázen. Brzy tady v tom našem (ne)fungujícím státě názorně uvidíme a uslyšíme, jak to začne skřípat - a jak o to více budou nezačlenění imigranti vzteklí, že nedostali to, co jim bylo slíbeno...!

1 0
možnosti
JM

Zrovna Palestinci za svůj osud do značné míry vděčí Němcům. I když diskutující s německými jmény, jako obvykle tvrdili, že Němci se za 2 světové války nechovali o nic hůř, než jiné národy. Ale myslím, že Palestincům pomohou dívčí slzy víc, než logický argument:-)

0 3
možnosti
LR

To jo.

Hrají na city, protože logika říká, že si za svou situai můžou výlučně sami.

2 0
možnosti
JR

J69a39r23a 37R36a42n19k

18. 7. 2015 3:13

Milane, to s The Donald nemyslite vazne, je to fraska a i republikanum skodi.

2 0
možnosti
PK

P28a47v17e65l 38K19i75l15i41k

17. 7. 2015 19:17

R^

Je obrovskej rozdíl mezi emigrací z bývalýho Československa a stěhováním části Afriky a Asie do Evropy. Podle mě dvě nesrovnatelný věci. Evropa už překročila rozumnou míru toho co může unést.

Co se týče Německa, tak právě Německo je jednou z hlavních příčin toho že se daly masy lidí do pohybu. Několik let bez rozmyslu vstřícná imigrační politika a výsledek se dostavil. A Němci už přestávají zvládat a už se jim to nelíbí. Tak Merkel aby se zalíbila svým voličům bude vyvíjet stále větší tlak na ČR aby sem aspoň něco strčila. A zas máme problém s Německem.

14 0
možnosti
PBR

Zdravím, už jsem si říkal, že je na čase, aby se někdo z našich, kteří emigrovali, ozval a popsal jak na tom tehdá byl. Něco málo jste dnes naznačil, ale stejně si dál spousta lidí bude myslet, že to byla procházka růžovou zahradou a všude na Vás všichni čekali s rukama plných peněz a že to vlastně byla legrace. Tohle by hlavně měli číst ti, kteří dnes připlouvají a domnívají se, že je naší povinností se o ně postarat. Ne, oni se nedomnívají, oni si  tím jsou jistí. Zrovna dneska jsem četl na nějakém serveru rozhovor s uprchlíkem, který všechny okolo ujišťoval, že sem nepřijel sloužit bílým, ale za lepším životem. Nevím kde přišel na to, že má někomu sloužit? Bohatě postačí, když se bude chovat civilizovaně a ctít zákony země kde zakotví..Díky za článek R^

11 0
možnosti
MR

M91i20l36a62n 56R38a40d23e20k

17. 7. 2015 19:40

no prave, on to rika tak jak to je, vi ze bili budou slouzit jemu. V minulem clanku jsem psal o tom jak se darilo uprchlikum z Ceska, nikdo jim nevaril, videl jsem krajany i s rodinami jak jedli ze studene konzervy. Natoz aby jim uklizel nebo pral. Prali treba v umyvadle na zachodech. Sami.

A dojalo me jak se z neziskovek snazi chlacholit v tom clanku na idnes. jak nemusi mit z tech utecencu strach, jedna uklizecka to potvrdila, vzdyt tak s ni chodi policajt, kdyz jim jde uklidit. To uz je vrchol.

18 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik