Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Pane Passere, proč by někdo musel dokládat své tvrzení, že ten či onen deník je takový či makový? Je to prostě názor příslušného člověka. Když o mně řeknete, že jste mě viděl ve čtvrtek v půl šesté, jak vykrádám v Havířově bankomat, tak to je tvrzení něčeho konkrétního a to byste musel doložit. Když o mně řeknete, že mé názory shledáváte pravicovými, nebo levicovými, nebo hysterickými, buranskými, sobeckými, pravdoláskařskými, havlofilskými  nebo klausofilskými, tak je to vyjádření názoru a dokládat to nemusíte.

6 0
možnosti
RP

Jak jste "zjistil", že je The Guardian levicový a multikulti?

0 3
možnosti
MR

M15i69l89a70n 72R51a32d10e89k

19. 11. 2013 18:53

staci to parkrat cist

7 0
možnosti
PK

Vaše články rád čtu, už proto, že jsou odjinud. Ale nemohu souhlasit, že vše svádíte "na levici" - že je do Evropy natahala v důsledku multikulti poblouznění. Nic není nula nebo sto, ale do Evropy je přitáhl především kapitál na jednoduché práce. Je to skvělý kšeft pro kapitalistu, co bude potom ho nezajímá. Chápu, že Německo muselo po válce doplnit chlapy a tak začalo s Italy. Pak s dalšími včetně Jugošů, bohužel Čechů zas tak moc neměli, jen utečence. Do Francie je přitáhl de Gaulle po prohrané válce v Alžírsku. V Btritánii také nevládli jen Toryové.

1 0
možnosti
MR

M68i57l77a11n 90R73a79d98e93k

19. 11. 2013 18:54

ja nejsem proti inmigraci, ale proti inmigraci ktera zneuziva davky, a je to levice co rada dava z cizich.0

2 0
možnosti
MK

Ono to je tak s cikány všude. Když začali odcházet do Kanady v 1997, tak se v Torontském tisku psalo, jak jsou v Česku utiskováni. Pak začali problémy a ten samý tisk je začal omlouvat a záměrně zamlčoval, že problémy jsou všude tam, kde jsou Cikáni. Prostě kanadská korektnost. 

To, že tam byla každou chvíli policie,. že Cikáni zneužívali sociální dávky, že neposílali děti do škol.....o tom ani řádka. 

Je pak směšné, když se český tisk rozplývá nad jedním Cikánem, co se v Británii stal Bobíkem. 

Prostě, jedna vlaštovka jaro nedělá.......

4 0
možnosti
Foto

Myslím, že u nás to takhle nebude. Právě proto, že tu není ten mindrák, jaký mají země s koloniální zkušeností.

1 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik