Nešťastní imigranti v uprchlických táborech a policejních stanicích v Británii a Francii

Čtu si v The Guardian, levicový multikulti plátek, jak píše o nehoráznostech v Británii, kde zadržují nelegální přistěhovalce v nelidských podmínkách. O Francii píšou ještě hůře. Ale co mě zarazilo je diskuze dole. Ještě nedávno

většina příspěvků v The Guardian byla prosluněná multikulturním nadšením, ale dnes jen tak jeden z deseti. V Česku by někteří řekli že jsou to xenofobové kteří neviděli černocha nebo muslima ani z vlaku. Samotný článek se pozastavuje nad tím proč tito lidé jsou ve vězení, diskutující uvádí věci na správnou míru, jsou v zemi nelegálně, a pokud nechtějí být zadrženi, stačí požádat o vrácení do své země, většinou Pakistánu. 

Spousta diskutujících říká že jejich pokoje jsou stejné, leckdy spí na gauči, akorát si to musí platit. Nějak už i ultrakorektní Britové začínají být sprostí jako Češi.

Nejvíc to v Guardianu nechávají sežrat Francouzům, je několik zpráv o tom jak ti ubožáci žijí. Karem z Egypta si stěžuje že už tam bydlí měsíce, nesčíslněkrát se pokusil dostat se do Británie v kamionu, ale vždy ho policie našla, a tak musí žít húř než prý žil jeho dobytek doma. A on jinam než do Británie nechce, chce lepší život. Nevím jestli ví co by ho čekalo kdyby se dostal do Británie bez dokladů a byl dopaden. 

Situace se vymyká kontrole, na příští přistěhovalce už většinou nebude čekat byt, dávky a zahálka, ba ani práce pro ty co opravdu jdou pracovat. Mimochodem The Guardian také informuje že vláda bude snižovat dávky pro rodiny, hlavně menšinám.

Prachy nepřibývají úměrně s uprchlíky, Řecko se také prodraží když se jim bude půjčovat na splácení jejich dluhu, a kde na to všechno brát. A bude hůř, bude stále více uprchlíků, bude se přerozdělovat, Česko zatím se chová k uprchlíkům slušně, ale až jich bude mnoho kdoví jak se jim bude dařit. A oni si to nenechají líbit, nepřišli tlouct bídu, a místní se už také začínají pohoršovat. Tohle nedopadne dobře.

Zde nedávno zemřel Pakistánec, měl srdeční potíže, a díky nedostatečné péči je po něm, aféra se vyšetřuje.To Česko ještě čeká. 

Autor: Milan Zavala | úterý 21.7.2015 3:54 | karma článku: 38,39 | přečteno: 1993x