Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To očkování a tu zdravotnickou pomoc jsme neorganizovali z altruistických pohnutek. Jenom proto, aby se z Afriky nestal zdroj šíření infekčních nemocí. Říká vám něco AIDS, neštovice, tubera, ebola atd.

0 2
možnosti
MR

M33i37l62a98n 82R69a28d88e58k

24. 6. 2015 16:18

a to jidlo jim tam take dodavame ze spatnosti? Od te doby co posilame potravinovou pomoc Somalsku, tak se tam populace ztrojnasobila, ale jelikoz je nevykoristujeme a neni to kolonie ani nebyla, tak to bude chodit do Evropy, ne ti chudaci, ti by na cestu neusetrili ani kdyby cela rodina prestala zrat celych 15 let, ale ti co jsou chytri a vi ze pokud dostanou azyl, budou se mit dobre bez prace.

3 0
možnosti
JM

Za všechno můžou ty internety. Já bych je zakázal...;-D

Ale teď vážně. Zamysleme se nad tím, odkud berou mladí černoušci informace o Evropě. Ano, je to televize a internet. A co tam vidí? Vysoce postavené úspěšné černochy, černochy kteří sexuálně oblažují krásné holky, všichni mají všechno a hlavně nikdo vlastně nepracuje. Vše v absolutním rozporu s realitou. Takže díky "umělcům", kteří sami mají realitu značně zkreslenou, se snaží získat totéž.

9 0
možnosti
JM

Ono to není jen to co je v článku. Za vlády prezidenta Bushe mladšího USA donutili některé africké státy, které chtěli bránit šíření HIV a rozdávat kondomy zdarma, pod hrozbou ukončení programu hospodářské pomoci aby od programu ustoupily. Zakázané byly i programy které propagovaly antikoncepci. Papež také antikoncepci zakázal.

0 6
možnosti
PS

V zemích, kde funguje ženská obřízka zřejmě antikoncepce nemá velkou budoucnost. Navíc mi vaše informace nepřipadají věrohodné. Stejně bych mohl tvrdit, že USA nakupovaly kondomy pro Afriku z Česka a že byly nekvalitní. Je to stejná blbost, jako vaše informace. Afrika je taková, jakou si ji afričani vytvořili a změnit jejich myšlení nemůže nikdo jiný, než oni sami.

6 0
možnosti