Nemusí pršet jen když kape, říkají teroristé

a tak si místní zvyknou na jiné manýry, až to rozbalí, už to bude pro nás tak normální, že se na nějakoku větší akci nezmůžeme. Dnes byla na pořadu severní Francie, knězi prořízli hrdlo, přímo v kostele. Pěkně si to natočili, 

hlavně jak kněz před nimi poklekl, a pak rovnou  na věc. A to se papež František tak multikulturně snaží. Pronesli nějakou řeč v arabštině, nebyla to akce nějakého zbrklého chudáka, který byl na práškách, čili to nejde okecat coby dílo ojedinělého šílence když u toho byli dva. Tak si také natáčeli ty nešťastníky nad sálem v Bataklánu, tam je ale obsloužili vydatněji. 

Útoky jsou amatérské, obětí málo, zato každý den. Další chudinka zastřelil doktora v Berlíně, zatím není známo kdo a proč, ale znova se ujišťuje že vše je pod kontrolou, i když cajti v Bavorsku remcaji že sakrafixkrucipísek přece nemohou čumět do každého batohu, prostě těmto útokům nejde předejít. 

Útokům ne, ale té lavině budoucích útočníků jistě ano, a nějaké kontroly jako kdo je kdo a co má za lubem, to je zatím sci - fi. Prostě to nejde. Ale zavřít hranice, a dát rozkaz Frontexu aby konal to co konat má, to jde. Podle toho jak se věci mají se možná chystá něco většího, jen se zkouší kam až mohou zajít, aniž by se Evropané k něčemu rozhoupali. 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Milan Zavala | úterý 26.7.2016 22:10 | karma článku: 38,32 | přečteno: 1072x