Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

Já ovšem zaznamenal, že Pegida je nemilá nikoli pouze politikům, ale i občanům - viz poměrně masové demonstrace proti Pegidě v různých částech Německa. Takže ono to nebude tak černobílé jak tvrdí autor.

0 0
možnosti
Foto

Musím, a věřte mi, že je mi to líto, s Vámi ostře nesouhlasit. Podpora lidí, jako onen "kající se novinář", jinak usvědčený lhář, manipulátor a konspirátor, je cesta do pekel. Je to podobné, jako když na Ústecku organizoval odpor proti agresívním cikánům podvodník Kohout. Nesmíme věřit tlučhubům. Nesmíme podlehnout laciným radikálům. Jinak dopadneme stejně, jako Centrum v roce 1933 v Německu. Oprávněný boj proti silným a agresívním komunistům byl korunován vlastní blbostí - spojili se s AH a ten je nakonec zařízl. Je-li někdo nepřítel mého nepřítele, neznamená to, že není nepřítelem mým.!!

1 1
možnosti
MR

S tim Centrum mate pravdu, a hodne Nemcu kteri si uvedomovali ze bolsevici jsou sber, podlehli spasiteli Hitlerovi.  Pak nekteri litovali, pozde. Ale proc se to stalo? Nebyt pripitomele Versaiilske smlouvy, diky ktere Nemecko a Rakousko se dostalo do ekonomickeho srabu, tak si Hitler neskrtnul. Moooozna by to jednou vyhral ve volbach, i kdyz spise ne, ale nedali  by mu takove pravomoci, nebylo by proc, nedostal by neomezenou moc, ale co bolo to bolo.

Pegida je zatim rozumna, podotykam zatim, a je na obcanech aby stale byla. I na obcanech jinych statu, to co se ve 30. letech delo v Nemecku nikoho okolo moc nezajimalo a to byla chyba.

Islamizace je holy fakt, a pochazi od evropskych politiku - vetsinou levice. A bud se proti tomu neco udela, nebo se situace ujme zase Vudce.

0 0
možnosti
Foto

Pane Milane, souhlas. Až na to, že si myslím, že většina Němců nebyla ve 30. letech proti nacistům. Spíše naopak, vždyť NSDAP vyhrála v roce 1933 volby.

Poražené, ponížené a k obrovským raparacím donucené Německo, to byla pro nacisty výživné podhoubí. Jakoby byli politi živou vodou.

0 0
možnosti
MR

nerikam ze vetsina, nekteri ano, a dost vlivni. Ale hodne Nemcu se nechalo zlakat, a pak tomu bud verili nebo nekteri radeji drzeli hubu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik