Německo bude do 20 let jen vzpomínka

Ne snad že zmizí z povrchu zemského, ale etničtí Němci budou v menšině, německý pořádek a bohatsví jen krásná vzpomínka. Dočítám se že tohoto roku dorazi do sousedni země asi přes  800 000 uprchlíků, možná více.

Většina jsou muslimové, ti evropští mají sice malou šanci zůstat, ale jelikož se do Evropy valí tsunami uprchlíků i z Afriky, a místo aby je vraceli, tak si je Evropa přehazuje jako horkou bramboru, a těch brambor bude přibývat. Když se pak ta velká masa lidí dá na pochod, už to neůjde zastavit, leda že by je postříleli a to se bohdá nestane. A do Německa chtějí raději než do Česka, i když i na vás se dostane.

Tak si to spočítejme. Pokud se tato uprchlická vlna nezastaví, a zatím se proti tomu nic rozumného nedělá, tak třeba do takového Německa se dostane za 20 let možná 20 000 000 uprchlíků, nebudou jen ze Sýrie, svět je velký a Evropa bohatá a štědrá, a lidé se dávají na pochod. 

Jenže toto číslo bude větší protože oni se velmi rychle množí, na opak od Evropanů. Takže za 20 let z těch 20 milionů uprchlíků jen v Německu bude minimálně dvojnásobek, nebo spíše více. Už jenom Turků je tam pár milionů. Čili za takových 20 to bude Islámská republika, už dnes kandidují muslimové do politiky. Mnozí budou z Afriky, ty nemůžou jen tak nechat živořit na hranicích, s tím se bude muset něco dělat, tak je přerozdělí. 

To se ale také odrazí na životě v Německu, německý pořádek bude na ústupu. Z imigrantů neudělá Němce žádný pas nebo německé občanství. Bude to islámská země šmrncnutá africkou kulturou, se vším všudy, i s tím bordelem. Nedejte se mýlit Amerikou nebo Kanadou, tam je místa habaděj, také na Sibiři je místo, a je to bohaté území, tam ale nechtějí, tam nečeká prostřený stůl, i když je tam bohatství, rostné i nerostné. tam se nacpou časem akorát Číňané, ale do přelidněné Evropy se to bude muset vtěsnat tak že to bude znát na každém kroku. Německo už nebude Německo. Česko to sice také pocítí, ale o trochu déle, jelikož Češi jsou xenofobové a nejsou tak štědří. 

Teď jen otázka pro ty co se bojí buď Německa nebo Ruska, ono to v Rusku totíž nebude jiné, i tam časem bude více muslimů, a nejen proto že i mezi Rusy se začalo pomaloučku, polehoučku konvertovat. Množí se jim to tam také. Takže nebezpečí německé nebo ruské bude brzo minulostí, už za malý čas to bude pouze nebezpečí islámské. 

Vy co nemáte děti, vám to může být fuk, už to v pohodě doklepete doma. Ale vy co děti máte, tak máte na vybranou - jiný kontinent nebo se smířit s islámským osudem, dnešní blahobyt který se vám zdá málo bude jen krásný sen. Nemusíte mě brát vážně, stačí si přečíst zprávy a vzít kalkulačku do ruky. A spočítat jak dlouho ještě Evropa zůstane Evropou.

I když jsem nevyléčitelný optimista a stále doufám že se Evropa k nějakému OPRAVDOVÉMU řešení konečně doškobrtá.

 

Autor: Milan Zavala | středa 19.8.2015 22:27 | karma článku: 40,48 | přečteno: 2322x