Německá TV je zděšená nad krutými Makedonci

zrovna jako byli zděšeni nad maďarským plotem. Ty ploty už staví ti co za ně Orbána sepsuli, a k té údajné krutostí dojde brzo všude. Ta krutost spočívá nejenom v žiletkovém plotě, který boří sny migrantů, v slzném plynu, ale 

ještě si vymyslí ženu kterou prý přitiskli k plotu a ona zkolabovala.  Makedonci jsou dnes ti nenávistní xenofobové kteří nechtějí pustit migranty z válečné zony, z Řecka, do jediné země kde se neválčí - do Německa.

Tak koukám že asi německá vláda chce aby se vlk nažral a jejich koza zůstala celá, zkrátka oni se o ty chudáčky chtějí postarat, a ostatní staví ploty a užívají slzný plyn. A na druhé straně nařknou Česko že migranty pustí pres Šumavu. Prý už jich prošlo čtrnáct.

Pokaždé když západně od Česka se kritizovalo jak ti postkomunističtí šmejdi nechápou že migranti jsou kulturní a ekonomický přínos, a chovají se jako primitivní xenofobové, tak pár měsíců poté začali dělat to samé. Zatím v těch údajě vyspělejších společnostech nestříli na migranty slzný plyn, teda s výjimkou Francie, ale k tomu vbrzku dojde. A až jich bude stále více, protože to nebudou brát jen přes Makedonii, tak zanedlouho dojde na ostré. To se odsoudí, a pak se udělá to samé. A vždy s křížkem po funuse.

Také se musí ospravedlnit ta miliardová smlouva s Tureckem, které tak úspěšně bere migranty zpět. A pak že jen čeští politici jsou škodná, a korupce bují jen v té české kotlině. Co svět je světem, tak mu kromě lidské blbosti vládnou také prachy, hlavně ty špinavé, a po nás potopa, vy ostatní si trhněte nohou.

 

Autor: Milan Zavala | pondělí 2.5.2016 21:54 | karma článku: 43,79 | přečteno: 3999x