Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vždy je jednodušší přijít k hotovému a to si jenom vzít (jako přijít k našemu prostřenému stolu a vše co na něm leží sníst a nemuset vůbec ani zaplatit). Než aby Afričané nyní začali budovat totéž co Evropa předešlých 2.000 let, je pro ně jednodušší sem jen přijít a to naše bohatství když ne celé nám ukrást, tak aspoň kousek si z něj necivilizovaně urvat...

0 0
možnosti
PK

P70e39t50r 32K90ř94í28ž

2. 8. 2015 22:53

Jsem rád, že jsme proti Německu chudáci. Dokud u nich bude uklizečka brát víc než u nás začínající chirurg, jsme pro imigranty jen chudé "socky". Alespoň máme čas připravit se na budoucí problémy.

3 0
možnosti
Foto

Pane Radku mohu vás požádat o vysvětlení jednoho rozporu.

Proč vy jako ekonomický imigrant, podle vás možná uprchlík, odsuzujete ostatní, že chtějí to co jste kdysi chtěl vy-žít lépe?

Paradoxem totiž je, že nejvíce jsou v boji proti uprchlíkům v ČR aktivní lidé, kteří sami nemají tak zcela český původ nebo jako ve vašem případě jsou někde sami imigranty:-/

0 8
možnosti
ML

Trollického nekŕmiť!

7 1
možnosti
PN

Dneska jsem odchytil článek, že Angličané jsou napružení, neb imigranty ubytují v hotelu, dají jim tři teplá jídla denně a kapesné. No, to je jasné, že tento imigrant zavolá domů, že Anglie je ráj na zemi. A Afričané tomu budou věřit více, než nějaké vládní kampani v novinách.

10 0
možnosti
MR

no prave, kdyby je ale misto, kdyz je nejaka kralovska lod vylovi z more, odvezla zase na africka pobrezi misto k Italum, tak by domu psali jinak

1 0
možnosti
VP

To se hluboce mýlíte. Imigranti jsou potřeba.

1 7
možnosti
JK

To ano, ale jen takoví, kteří lopatu a definici časoprostoru (budeš kopat odsud do večera) čekají a i vítají.

4 0
možnosti
Foto

Vždyť je jedno odkud jsou, kam chtějí a jaké  mají důvody  proč odcházejí z domova.

2 0
možnosti

Ano. Podstatné je, že my je nepotřebujeme a nemáme peníze na jejich pohodový život.  A také máme dost problému s našimi "indickými imigranty" i vlasními lemply etnickými Čechy. Nepotřebujeme ještě  další.

Konání globálního dobra přenechme Saudům, Katařanům a dalším národům, které lehce nabyly  obrovské bohatství.

Ale  platí že  cesta do pekel je dlážděna dobrými úmysly.Taková dobročinnost skončí zřejmě špatně  i při neomezených zdrojích.

7 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik