Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TG

R^Karma s pozdravem!

1 0
možnosti
JS

ono to te EU uz moc dlouho nevydrzi. Zbankrotuje, zhrouti se, protoze perpetum mobile zatim jeste nikdo nevymyslel.

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/385023-nase-zeme-kvuli-uprchlikum-celi-kolapsu-tvrdi-svedska-ministryne-zahranici.html

6 0
možnosti
VH

"té EU" dnes znamená i nám! Bohužel.  Takže nám to dlouho nevydrží. My zbankrotujeme (splečně s EU).

0 0
možnosti
MN

Vládnoucí evropské elity v čele s mutti Merkel dělají ze života v Evropě sebezničující absurdní divadlo, kde jsou přirozené a přírodní vztahy a tradice nahrazovány dekadentními sociálními experimenty a uměle deformovanými rasovými vztahy. 

Paní Spravedlnost původně slepá najednou všechno šmíruje oběma očima jako ostříž a rozděluje politicky korektně práva a povinnosti tak, že domácí Evropané mají už jen povinnosti a ilegálně příchozí bezejmenné davy mají jen práva.

Myslím, že v Evropské unii už nemůže být řeč o demokracii, jde evidentně o nástup jisté formy totality. Je to diktatura deviantních elit prostřednictvím médií a tzv. neziskovek.

17 0
možnosti
JS

Nemci bojovali do posledniho dechu v prohrane valce, protoze jim nacisticka propaganda vtloukla do hlavy, ze to je valka obranna, jedna se o preziti Germanie. Dnes jim vladnouci rudo-zelena vrchnost vtlouka do hlavy, ze jsou zodpovedni za blaho vsech utecencu. V obou pripadech stadnost techto pilnych a kreativnich obcanu uvrhla Evropu do straslive katastrofy.

23 0
možnosti
MR

Ja myslim ze uz je ta stadnost prechazi, zrovna ctu jak do jedne vesnice s 1000 obyvateli daji jen 750 uprchliku, kde je vitaji a pry to zvladnou, ale to melo byt 1000 uprchliku, jenze po tom co lide protestovali tak ten pocet snizili. Jako u blbejch na dvorku.

A vypada to ze chystaji zakon zan odsuzaovani nebo ocernovani teto uprchlicke politiky a uprchliku. zakon tak nedostatecne presny ze se kdokoliv kdo se postavi na zadni octne treba v lochu, az pry na 5 let.

17 0
možnosti
JM

Karma R^ Naprosto jasná analýza a přesto sluníčkáři nevidí a neslyší a budou si mlet to svoje!

20 0
možnosti
JR

J21a59r55a 42R38a98n49k

1. 11. 2015 1:18

V podstate neni problem najit odpovedi na netu:

Asylum | USCIS

http://www.uscis.gov/humanitarian/refugees-asylum/asylum

Aug 6, 2015 - ALERT: Asylum Division Affirmative Asylum Scheduling Bulletin Every year ... Every year people come to the United States seeking protection because ... Homeland Security Seal, U.S. Citizenship and Immigration Services.

‎Form I-589 - ‎USCIS Processing of Asylum ... - ‎Questions & Answers: Asylum ...

Refugees & Asylum | USCIS

http://www.uscis.gov/humanitarian/refugees-asylum

Jun 16, 2015 - You may apply for asylum in the United States regardless of your country of origin or your current immigration status. For more information ...

Obtaining Asylum in the United States | USCIS

http://www.uscis.gov/.../refugees-asylum/asylum/obtaining-asylum-united-state...

You may apply for asylum status regardless of how you arrived in the United States or your current immigration status. You must apply for asylum within one year ... Political asylum in USA - Immihelp http://www.immihelp.com/gc/asylum.html No limits are set on the number of individuals who may be granted asylum in the United States. Under immigration law, approved asylums must reside in the ... Applying for Asylum - Immigration Equality http://www.immigrationequality.org › ... › Legal Resources › Asylum Asylum is an immigration benefit that allows certain foreign nationals who fear persecution to remain lawfully in the U.S. indefinitely. People who are granted

0 15
možnosti