Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V Austrálii na to jdou asi lépe, viz prohlášení paní Gillardové:

Citáty z jejího prohlášení:

„Přistěhovalci, a ne Australané se musí přizpůsobit. Buď to akceptujete, nebo ne, ale potom ponesete důsledky. Jsem již unavená z obav našich lidí, jestli urážíme některé jednotlivce, nebo jejich kulturu. Od teroristických útoků na Bali zažíváme vzplanutí vlastenectví většiny Australanů.

„Naše kultura se vyvíjela po dobu dvou staletí bojů, zkoušek a vítězství milionů mužů a žen, kteří hledali svobodu.“

„Mluvíme převážně ANGLICKY“, ne španělsky, libanonsky, arabsky, čínsky, japonsky, rusky, nebo jakýmkoliv jiným jazykem. Proto, jestli se chcete stát součástí našeho společenství, naučte se tento jazyk!“

„Většina Australanů věří v Boha. To není křesťanské pravicové křídlo, politický tlak, ale fakt, protože křesťanští muži a ženy založili tento stát na křesťanských zásadách a je to jasně zdokumentované. A není to potřebné vystavovat na stěnách našich škol. Jestli vás uráží Bůh, potom vám navrhuji zvážit jiný kout světa jako svůj nový domov, protože Bůh je součástí naší kultury.“ „My budeme akceptovat vaši víru a nebudeme se ptát proč. Vše, co žádáme od vás, je, abyste akceptovali naši víru a žili s námi v souladu s mírovým spolužitím.

Toto je NAŠE KRAJINA, NAŠE ZEM A NÁŠ ŽIVOTNÍ STYL a my vám dáváme příležitost, abyste si to vše užívali. Ale jen co si začnete stěžovat, brečet a frflat na Naši ústavu, Naše závazky, Naši křesťanskou víru nebo Náš životní styl, potom vás vyzývám, abyste využili další výhodu velké australské svobody – PRÁVA ODEJÍT. Pokud tady nejste šťastní, potom ODEJDĚTE. Nebudeme vás nutit tady zůstat. Vy jste požádali, abyste tady mohli být. Takže akceptujte krajinu, pro kterou jste se rozhodli a která vás přijala.“

5 0
možnosti
MK

R^R^R^ Již vícekrát jsem tento přístup dával za vzor.

2 0
možnosti
MK

R^ Jistě, dal jsem karmu, ale jako u mnohých podobných článků mně chybí alespoň náznak způsobu obrany před islámem, respektive jaké konkrétní kroky je potřeba učinit. Např. petice proti udělení II. stupně registrace ÚMO byl první krok správným směrem. Tedy domnívám se, že vedle informační kampaně ( mnoho lidí neví o islámu téměř nic) se největší bitva musí vybojovat v parlamentu; a to jak v našem, tak i v EU.

2 0
možnosti
MR

M22i69l11a70n 54R30a87d63e74k

31. 10. 2014 17:06

odpalkovat ze Zapadu Islam, tentokrat mam na mysli i Rusko, ale i tam to zacina, akorat se s tim nechlubi

0 0
možnosti
Foto

nadpis to vyjadřuje přesně.

3 0
možnosti
Foto

A jak si to vedení války proti islámu konkrétně představujete? Představte si, jsem americký prezident, co tedy podniknu.

0 0
možnosti
MR

M68i57l11a30n 36R33a29d40e96k

31. 10. 2014 17:07

byt americky president, staram se o zkroceni Islamu v USA, a ostatni necham na nevdecne Evrope

4 0
možnosti
SB

Máte pravdu ve všem, co píšete, a karmu jsem Vám dal, ale shledávám zajímavým, že kdykoli podobné úvahy čtu, nikdy tam nenecházím to, co častokrát připisuji do příslušných diskusí. Lidé mi za to dávají kladné body, ale kromě mě to nikdo nepíše (tedy alespoň já jsem to od nikoho jiného nečetl - možná to píše i někdo jiný a já jsem to pouze zatím nenašel).

Zamýšlím se nad tím, co bude, až to tady muslimové ovládnou. Oni si představují, že pouze přehodí výhybku a že to tady bude fungovat i nadále pouze místo kostelů budeme mít mešity, ženy budou chodit zahalené, budeme povinně dodržovat ramadán, nebudeme jíst vepřivé a pejskaři též že budou mít smůlu. To jsou jejich představy, ale ono to tak asi nebude. Kdo vládne, ten se musí postarat i o chod země jako takové, počínaje dostatkem potravin v obchodech a konče údržbou chodníků v ulicích měst. Pod slovy "kdo vládne" nemyslím přímo vládu (o řadu věcí se starají soukromé firmy, popřípadě si lidé třeba sami na vesnici vypěstují ovoce nebo spraví střechu domu) \ míním tím vládnoucí civilizaci. A jak tohle chtějí muslimové zvládnout v zemích, kde sice uchopí moc, ale přeci jenom se v tamější realitě tolik nevyznají, prootže se po staletí vyvíjeli jinde? Zatím to nezvládají ani ve svých vlastních zemích, snad s výjimkou několika zemí, které mají vysoké příjmy z exportu ropy. I do Evropy se hrnou za sociálními vymoženostmi a za blahobytem, ale jak hochtějí udržet tady, když si ho nedokázali zajistit nikde, kde byli převládající civilizací?

Evropa má pro ně cenu pouze po dobu, dokud tady budou převládat evropské hodnoty nad těmui jejich a dokud oni tady budou v menšině. Případným ovládnutím Evropy to tady rozvrátí nejen pro nás, ale i pro sebe, ba dokonce i pro ty, kteří zůstali v muslimských zemích, protože bez exportu k nám a bez importu od nás se neobejdou. Na co jim taková Evropa bude?

Ale je pravda, že oni takhle dalece neuvažují.

2 1
možnosti
MT

Rv Presne takovy blabol a uvahy nas zahubuji. Takovymi PRKOTINAMI se radikalni islamci nezabyvaji.

3 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik