Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To co píšete je hezké ,ale je to založeno na naší logice. Nikoliv na jejich (chápej) arabské (vítačské) logice. Oni si zvykli, že se jim nemůže (nesmí) nic stát. Jsou hájeni. Úřady, alláhem... prostě oni jsou nadlidé a můžou cokoliv. Takže pokud by se vaše historka udála v dnešní evropě, paní by okolo mladíků nejenže prošla, ale ještě by si uplivla a nádávala jim do fašounů. Pokud by ji napadli, byli by za to potrestání a ona odměněna. Jak svými , tak "našimi". Tak to bohužel dnes je. To co píšete je "starý dobrý svět". Pokud u vás v mexiku ještě paní takto uvažuje, máte to tam ještě dobrý.

8 0
možnosti
MR

M59i64l96a43n 57R76a20d70e54k

14. 10. 2016 22:54

to je pochopitelne skoro-nadsazka. Kdybych napsal ze beloska v minisatech videla arabske / cernosske mladiky a odprejskla, tak by to nebylo vono. To uz by byl do oci bijici rasismus.

Ale takto to sluncata za rasismus pokladat nebudou ze? ;-D

1 0
možnosti
PK

Myslím to upřímně - navrhnu Vás naší vládě jako poradce pro romskou otázku. Zajímalo by mne zda jejich počet také raketově narůstá (uvádí se 2x více za posledních 14 let), odkud se berou - dovoz? - u nás není problém - Slovensko a dál k Balkánu ...

0 0
možnosti
PK

Nebo zda se mísí s tamní populací, u nás asi minimálně ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik