Nechat Erdoganovi volnou ruku aby pozvolně ovládnul EU, nebo ne a on se pomstí ihned

Vyberte si. Erdogan vyhrožuje že Holanďany potrestá, volá po sankcích, Hollande raději povolil míting tureckého ministra, ale ono už je to fuk. Buď po dobrém nebo po zlém. Ale je velice důležité podpořit Holandsko. Hlavně když 

se ozval Benelux a zve si V4. Takové sblížení je jen dobré, hlavně když vidíme jak to EU elity koulují. Je namístě Holandsko podpořit. Někteří se obávají že když nenechají Erdogana dělat co se mu zlíbí, tak budou následovat třeba teroristické útoky. Tyto obavy jsou zbytečné, už se tak stejně děje. Dvakrát šílenci zaútočili sekerou a mačetou v Düsseldorfu, někdo dal bomby do obchoďáku, jinde slzný plyn v hamburgském metru, čili nic nového by se nestalo. V Holandsku mají také o tuto zábavu postaráno.

A že by to bylo překvapení, to ne. Erdogan už dávno mluví o obnově Osmanské říše. Ne že by na to měl, stačí trochu sankcí proti Turecku, a je v kopru. A vzít jeho výhrůžku že opustí NATO vážně. Ať jde, takový spojenec je horší než otevřený nepřítel. Ale kdovíproč se ho elity tak bojí. Nebo je jim sympatický, já nevím.

2017 slibuje být rozodující rok, budou volby v několika státech. Buď se islamizujícím EU elitám lidé postaví teď, nebo už nikdy, a i ty elity to buď odkašlou, nebo včas zdrhnou, jenže oni maji ulité prachy a bude to pro ně jen přepychový vejminek. Pro obyčejné lidi už nikoliv.

Oficiální sdělení německé policie o ůtoku s mačetama ZDE

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Milan Zavala | neděle 12.3.2017 19:26 | karma článku: 38,81 | přečteno: 1265x