Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M55i14l48a42n 40R15a67d25e19k

2. 11. 2014 21:44

pro pana Reznika ktery nechape co bylo svetoborneho na zvoleni Wojtyly - dokazal to ze na Zapade media otocily na petniku, a socialismus uz nebyl posvatna krava. Tak si Reagan mohl dovolit SSSR uzbrojit. To jsem napsal v mem clanku, nevedel jsem ze to nepochopite.

0 0
možnosti
Foto

Na Západě média otočila na pětníku? Západní média někdy psala v tom smyslu, že socialismus je posvátnou krávou.

Co já vím a respektive jsem tehdy slyšel na Hlasu Ameriky, tak ta média především mluvila v tom smyslu, že na Východě žádný socialismus neexistuje, že jde o pouze o jistou kosmetickou modifikaci  carského režimu.

Jak jsem si tak listoval tím tehdejším Rudým právem, tak zjistil, že v předvečer zvolení Wojtyly schválil Carter zavedení neutronové bomby. Jak by tento fakt mediálně zdůvodnil, kdyby byl socialismus považován za posvátnou krávu. Mimochodem, to dosvědčuje, že ten socialismus chtěl uzbrojit už Carter, mimochodem daleko efektivněji než Reagan.

0 0
možnosti
MK

Máte pravdu, že zdejší psaní je málo, ale je potřeba zvýšit všeobecnou informovanost o nebezpečí, které nám hrozí; masovější tlak na změnu chování politiků může vygenerovat silnou osobnost - "spasitele" (např. info zvýšil sběr podpisů pod petici, která je již v parlamentu). Je ovšem i nebezpečí, že při vzrůstajících požadavcích islámistů a při zvyšujícím se počtu různých excesů z jejich strany se může zrodit diktátor.

3 0
možnosti
JP

J68o42s93e13f 24P12o85t76r

2. 11. 2014 9:32

V Koránu platí, že kam stoupne noha muslima, je toto území považováno za muslimské a ostatní tam nemají co dělat. A je jedno, že se jedná pouze o pomocného dělníka, který posléze žije jen z finanční pomoci demokratického sociálního státu, islám si na toto území nárokuje právo.

2 0
možnosti
AF

KARMA , naprosto souhlasím, že potřebujeme osobnost, která se nepodělá strachy, neskloní hlavu před strachem a lží, takovou, která pomůže všem lidem, aby zvedli hlavu a podívali se reálně na to, kam se ubíráme, kam nás vlečou naivní a bezectní politici v čele s Bruselem !  Aby všichni našli odvahu čelit zlu, dokud to ještě lze  V Islám je pro svět záhuba Rv

7 0
možnosti
MP

Osobnosti prostě nejsou. Wojtyla bych klasickým příkladem charismatické osobnosti, za kterou nestojí banky a armády. jak říkáte ...je třeba, aby všichni... Nebo aspoň velká masa lidí. Prostě zkusme odhodit tu vnucovanou "korektnost" a nazvěme věci pravými jmény. Kdysi jsem moc nechápala Havla, když pořád zdůrazňoval...je věci potřeba pojmenovat... říkala jsem si: kecy, je potřeba něco dělat. Jenže ono je opravdu potřebné věci pojmenovat, nebát se nějakého znelíbení se, nebát se omylů a diskuzí.

Ovšem nesmí to trvat moc dlouho, plané žvanění taky nikam nevede. Musí se vzchopit všichni, tentokrát Evropu nezachrání křesťané, už je jich málo. Budou bohužel jen obětmi, jak to vidíme na středním Východě.

2 0
možnosti
Foto

Jenom nevím, co bylo světoborného a nebezpečného pro Varšavský pakt a RVHP na tom, že Wojtyla byl zvolen za papeže. Naopak bylo vítané, že někdo konečně prolomil monopol Itálie na papežský stolec u. A samotná návštěva papeže v Polsku jasně ukázala, že socialistické státy dodržují a respektují právo lidí na veřejné shromažďování. Reagan prohrál, protože po r. 1989 došlo k rozšíření socialismu jak do USA, tak i EU. Všechno do času, socialismus navěky.

1 9
možnosti
MS

Vážený pane Jiří po přečtení prvního řádku vašeho příspěvku bych vám rád doporučil aby jste navštívil knihovnu a o problematice si něco přečetl a nastudoval. Věnujte tomu prosím trochu času ať tu ze sebe nemusíte dělat hlupáčka.

3 0
možnosti
VH

Hlavně aby ho "mírumilovní" mohamedáni hned neoddělali.

5 0
možnosti
MP

Jak s Vámi málokdy souhlasím, tak pod tohle se podepíšu. VR^

5 0
možnosti