Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Jsem pro nasadit veškeré myslitelné prostředky pro jejich záchranu. Nicméně po jejich návrátu do ČR by jim měly být zpětně vystaveny k zaplacení náklady....protože za blbost se platí. Napřed však řešit záchranu života a podružnoti nechat na později...

3 0
možnosti
Foto

To že můžeme vycestovat kam nás napadne, ještě neznamená tam cestovat. Je velký rozdíl strávit dovolenou v nějakém přímořském letovisku nebo jezdit volně po zemi, která má zcela odlišné nazírání na cizince, jinověrce, ženy. Vedle toho tam existují zcela odlišné kmeny mikroorganismů, na které náš organismus není vybaven obranyschopností a to všechno dohromady by mělo říci při rozhodování NE.

2 0
možnosti
BH

Máte to nějaké pomatené! Jako důvod proč jezdit do vysoce rizikových oblastí kvůli tomu aby se mohli teroristi vyřádit tam a ne u nás? 8-o

3 3
možnosti
JK

Já jsem text článku pochopila úplně jinak, ale budiť vám přáno.

1 0
možnosti
AH

Karma, podepisuji... R^

4 1
možnosti
BM

jen nechápu, proč to srovnávat s cizíma horolezcema.

2 4
možnosti
AH

No právě, tak se zkuste pořádně zamyslet!!

5 2
možnosti
JH

J40a90n 64H62u26r49y36c92h

27. 6. 2013 14:30

S teroristy se nesmí vyjednávat, jinak to budou dělat dál a dál protože vědí že se to vyplatí. Když budou vědět že po unesených neštěkne ani pes tak toho možná nechají. Je to kruté, nelidské a říkám to jako nezaujatá osoba, ale je to tak.

6 0
možnosti
MS

bohuzel da se pedokladat ze holky sli z ruky do ruky a pokazne za nejaky peníz a to chvili trva než vesnicti dobrodruzi sezenou nekoho kdo dve evropanky koupi a nez se dostanou do rukou nekoho kdo ma moznost, kontakty a zkusenosti vyjednávat o podminkách propustění.

4 1
možnosti
RK

Jenže to platí v případě, kdy je unesli vesničané. V tomto případě se obávám, že únoscem je někdo jiný a to někdo, kdo přesně ví co chce. A peníze to nejsou. Zároveň má dost času a na nějakých obětech, dokonce ani z vlastních řad, mu vůbec nezáleží.

3 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 3
možnosti
RK

A co by se jako mělo podle vás dít? Byly uneseni v oblasti, kde se nedá věřit ani místnímu policajtovi, pokud tam vůbec nějaký je. Unést je mohl kdokoliv z nejrůznějšího důvodu. Asi nepředpokládáte, že někdo nasadí Arnolda, který bude pročesávat celou oblast.

3 0
možnosti
AK

Souhlasím s Vaším blogem. R^Jako by se v naší zemi vytratila soucitnost, tolerance., objektivnost. a pochopit jeden druhého. Je to smutné.

12 4
možnosti
JP

J90a60n 49P55a84n96e30k

27. 6. 2013 11:02

Jake pochopemi? Kdyz nekdo bude pichat do vosiho hnizda, tak ho pak mame litovat, kdyz ho ty vosy pobodaji? Nebo mu rict, ze je to proste idiot a ze ve svem veku uz snad muze vedet, ze se tohle nedela.

To same je s temi dvema "cestovatelkami". Chtely dobrodruzstvi? No tak ho maji. A za co je mame litovat? On je snad nekdo nutil volit tuto trasu? Ne, nenutil. Kazdy sveho stesti strujcem.

5 14
možnosti
Foto

To vyjednávání s únosci bude asi obtížné. Oni nepožadují peníze, ale propuštění jedné Pakistánky z vězení v USA.

3 0
možnosti

Oni by se s penězi obvykle spokojili. Blbé je pro ty holky, že oni mají čas. Když je propustí za dva či tři roky, jim to nějak vadit nebude. Těm holkám zatraceně.

4 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik