Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Našel jsem jednoduchý návod, jak odlišit uprchlíky od dávkových migrantů: 

http://cover72.net/img/fora/NUJM.jpg

Podle toho se mi zdá, že uprchlíků je minimum.

1 0
možnosti
VC

Jedna krásná kytička (plevel) se jmenuje kokotice evropská.

1 0
možnosti
PK

P28e77t37r 41K33ř57í80ž

28. 8. 2015 8:31

Vývoj kráčí kupředu hodně rychle. V pořadu "Horizont ČT24", vysílaném tři čtvrti hodiny po zveřejnění blogu, se ukázalo, že nabídka "Náčelnice Líbivé  Dobračky" byla pochopena dokonale. V reportáži ukázali dav valící se srbskou či maďarskou noční vesnicí. Jeden z imigrantů, rozhorlený hrozící muž, vykřikl do kamery: "Potřebujeme Německo! Německo potřebujeme!", načež jedna z ošátkovaných muslimek potvrdila: "Proč Maďarsko?". Bylo to zcela jednoznačné. Imigranti sami vyvracejí tvrzení, že jen prchají před válkou (pomineme-li, že v některých zemích, ze kterých přicházejí, se neválčí). Oni prchají, ale přes celou Evropu, až do mýtické země Germany, ve které vládne jakási Frau Merkel, kterou "znají z televize", a která všem příchozím nabízí širokou náruč a péči.

Ve stejném pořadu v témže týdnu sdělili, že mezi příchozími se již vyskytují např. i lidé z Bangladéše... Masa pochoduje a čeká ráj na zemi. Jak tohle dopadne? "Náčelnice Líbivá  Dobračka" se jaksi zapomněla zeptat běžných Němců, jestli chtějí ty nekonečné davy živit.

Odkaz na uvedený pořad, ve kterém lze shlédnout výše popsanou scénu v 13. minutě, 27. sekundě: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10316155327-horizont-ct24/215411058050827

Na imigraci bez pochyb vydělávají pašeráci a rovněž italská mafie. Jsou však i informace o podpoře z vyšších míst, v podstatě o nezvládnutém sociálním inženýrství jistých elit. Postačí zadat do Google termín "barcelonský proces", načež lze dohledat i originální dokumenty. Článek k tomuto tématu, jevící znaky kvalitního přístupu, lze nalézt zde: http://vasevec.parlamentnilisty.cz/blogy/projekt-euromed

1 0
možnosti
MR

M66i73l94a78n 55R39a14d86e26k

28. 8. 2015 18:51

hazet to na paseraky je pekne, ale ja si myslim ze vice na tom vydelavaji nejen neziskovky, ale politici kteri dostavaji dotace z EU, a neco si z toho "nasetri" pro sebe. Jinak si nemohu vysvetlit tu vstricnost, ze kdyz chteji dzus, tak ho maji mit. Ono se to pak nejak udela ze z kazdeho utraceneho eura se na uctech asi objevi dva.

Jinak uz by tohle silenstvi davno zatrhli.

Ale jen kdyz se pise jak ti zoufali lide utikaji pred valkou - z Madarska, Ceska......

1 0
možnosti
Foto

R^ ten kuchař je hodně poučnej .....

2 0
možnosti
KC

Pan Milan je dobrý jak staré víno. Karma !

4 0
možnosti
Foto

Skvělé, pane Milane. Tentokrát jsme "out of Kremlin" a tak ladíme.

2 0
možnosti
Foto

A samozřejmě karma, zapomněl jsem dodat.

3 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik